Annonce
Odense

Efter 22 år: Rema 1000 lukker forældet butik i Odense

Selv om der stadig er kunder til Rema 1000 i Bolbro, så er tiden løbet fra forretningen. Og med udgangen af marts lukker kæden forretningen. Arkivfoto: John Fredy
Efter 22 år er supermarkedet forældet. Til gengæld åbner kæden en ny butik ikke langt derfra.
Annonce

Rema 1000-kæden er en af de supermarkedskæder i landet der ekspanderer allermest. Men nu går det den anden vej for kæden supermarked i Bolbro, der lukker med udgangen af marts. Det oplyser kæden selv i en pressemeddelelse.

Butikken på Middelfartvej 123 er 22 år gammel og er ikke længere tidssvarende i forhold til de krav, som kæden stiller til sine butikker.

- Vi har vurderet at en investering i en gennemgribende renovering ikke giver mening, butiksanlæggets alder taget i betragtning. Derfor er vi endt med tage beslutningen om, at butikken skal lukke, siger regionschef hos Rema 1000, Lars Dybdal.

Han glæder sig samtidig over, at man åbner en helt ny butik ikke langt derfra – på Rugårdsvej i det område, hvor det tidligere Nordisk Tekstil nu er ved at blive bygget om til boliger.

- Vi glæder os til at byde kunderne velkommen i vores nye butik på Rugårdsvej. Vi forventer, den åbner til april – og Bolbro-butikkens personale vil naturligvis få mulighed for at søge arbejde i den butik, siger Lars Dybdal.

Trods Rema 1000s farvel til Bolbro er der stadig dagligvarebutikker indenfor få hundrede meter fra den lukkede butik. Nabo Føtex er der stadig, ligesom Lidl og Fakta har butikker i området mellem Middelfartvej og Odense Stadion.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydfyn

Mand reddet op af Svendborg Havn

Fyn

Medicinsk cannabis: Et blåt stempel til et rødt-hvidt produkt - så ryger armene for alvor i vejret

Sydfyn For abonnenter

Fire døde havørne på Tåsinge: Mulige forgiftninger undrer eksperter

Annonce