Annonce
Faaborg-Midtfyn

Efter 10 år: Jane Heitmann forlader kommunalpolitik

Jane Heitmann stopper som kommunalpolitiker i Faaborg-Midtfyn.

Venstres Jane Heitmann kan ikke få arbejdet som medlem af Folketinget til at hænge sammen med sin rolle som lokalpolitiker i Faaborg-Midtfyn

Venstre-politikeren Jane Heitmann forlader kommunalpolitik. Efter mere end 10 år i først Faaborg Kommune og siden Faaborg-Midtfyn Kommune stopper Jane Heitmann, der også er medlem af Folketinget, med det lokalpolitiske arbejde.

- Det har været en fantastisk rejse, men jeg er nået til den erkendelse, at jeg ikke kan få enderne til at nå sammen. Derfor har jeg orienteret borgmesteren om, at jeg nedlægger mit mandat, så der vil være mulighed for at få en stedfortræder ind, lød det fra Jane Heitmann mandag aften på et kommunalbestyrelsesmøde på rådhuset i Ringe.

Jane Heitmann har tidligere haft orlov fra det kommunalpolitiske arbejde i Faaborg-Midtfyn, fordi hun havde svært ved at nå at deltage i kommunalbestyrelsens møder på grund af møder i Folketinget.

Med Jane Heitmanns exit står Ole Pedersen fra Horne til at få fast plads i kommunalbestyrelsen. Ole Pedersen fik ved kommunalvalget i 2013 helt præcis 203 stemmer. Nye førstesuppleant for Venstre bliver Bo Nørregaard Jensen fra Ringe, der fik 165 stemmer ved kommunalvalget for tre år siden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Mette F: Østdanmark skal betale mere for et land i balance

OB

OB ophæver kontrakten med Anders K. Jacobsen: Kan frit forhandle med andre klubber

Annonce