Annonce
Odense

Efterårsløbet: Løb en tur i skovens smukkeste farver

Skoven har de smukkeste farver, som deltagerne i Efterårsløbet søndag den 3. november kan nyde undervejs på ruten. Privatfoto
For tredje gang arrangerer H.C. Andersen Marathon Efterårsløbet gennem blandt andet Kohaveskoven i Odense. Der er børneløb, samt distancer på 5, 10 og 15 kilometer.

Selv om efteråret mest byder på kulde, blæst og regn er der stadig god grund til at holde løbeformen vedlige, og det kan man passende gøre ved at stille op i Efterårsløbet, som foregår med skovens smukkeste farver som kulisse.

Det er H.C. Andersen Marathon, som for tredje gang arrangerer Efterårsløbet med udgangspunkt fra Alléskolen på Niels Bohrs Allé. Det sker søndag den 3. november, hvor der fra klokken 9 er udlevering af startnumre, og klokken 10.30 sendes børnene af sted på en rute på 2,5 kilometer.

En halv time senere, dvs. klokken 11, sendes de voksne løbere af sted på én af de tre distancer, nemlig 5, 10 eller 15 kilometer, som foregår i området med masser af gode asfalterede stier i efterårsfarvede omgivelser.

Efter mål er der varm suppe til deltagerne, og dertil æbler, vand og Jolly Time. Er man tilmeldt inden torsdag den 31. oktober følger der også en t-shirt med til startnummeret, hvis man trænger til at få suppleret garderoben derhjemme.

På Alléskolen er der overvåget opbevaring af bagage og værdigenstande, og her er også både toiletter, bad og omklædning, hvis man trænger til en varm og tør t-shirt efter at have løbet. Inden løbet er der opvarmning for alle deltagerne.

Kommer man til løbsdagen i bil opfordrer HCA Marathon til, at man parkerer på parkeringspladserne ved Mølholm Forsikring eller de omkringliggende veje. Der er nemlig kun et begrænset antal parkeringspladser ved Alléskolen.

Annonce
Der er ruter på 5, 10 og 15 kilometer i den tredje udgave af Efterårsløbet. Kort: HCA Marathon
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn

Udsigt til kaos i skraldespanden: Også politikere frygter, at ny affaldsordning bliver ringere end den gamle

Annonce