Annonce
Odense

Efterårsløbet i smukke farver

Der er altid god grund til at være begejstret over at løbe som disse deltagere i sidste års udgave af Efterårsløbet. Det finder igen sted søndag den 4. november.

Søndag den 4. november arrangeres Efterårsløbet i Odense, hvor man kan vælge at løbe 5, 10 eller 15 kilometer.

Mens bladene falder af træerne og efteråret bliver mørkere er der stadig god grund til at løbe, og derfor arrangerer H.C. Andersen Marathon Efterårsløbet søndag den 4. november.

- Løb er noget af det sundeste, du kan gøre for dit hjerte og dit helbred i almindelighed, så kom og deltag i en dejlig løbetur i efterårets smukke farve, som i år lod vente på sig, og få en afstressende søndag i november, lyder det fra løbsdirektør Torben Simonsen.

Efterårsløbet afvikles fra Allé Skolen (det, der tidligere hed Bækholmskolen) på Niels Bohrs Allé, og tilbyder nu tre distancer på 5 kilometer og 10 kilometer, og som en nyhed i år også en distance på 15 kilometer. Alle tre distancer starter klokken 11.00. Desuden er der et børneløb på 2,5 kilometer med start klokken 10.30.

- Vi håber, der i år kommer rigtig mange og løber eller går med. Motion er nemlig et af de vigtigste elementer i kampen mod hjerte-kar-sygdomme, og gang og løb er en nem måde at komme i gang på, og walkere er meget velkomne på 5 km-distancen. Det dejlige ved gang og løb er jo, at du kan dyrke det alle steder og hvornår du vil, siger Torben Simonsen.

Efterårsløbet løbes på spændende ruter med udgangspunkt fra Allé Skolen blandt andet gennem den efterårsklædte Kohaveskov og på det meget fine stisystem i området.

Tilmelding kan ske online på www.hcamarathon.dk, hvor man også kan læse mere om arrangementet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

S-politiker om klinkesag fra Bolbro: - Jeg synes, det er provokerende

Annonce