Annoncørbetalt indhold

Efteråret er på vej. Det betyder tid til familien og praktiske gøremål i hjemmet

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Sommertiden er officielt overstået, og vi begynder nu at gå ind i den køligere halvdel af året. Det er en skøn tid, hvor det bliver køligere udenfor, bladene begynder at falde ned af træerne, og brændeovnene bliver tændt i de danske hjem.


Annonce

Efterårssæsonen betyder også, at de afslappende sommermåneder med ferie og sol er overstået. Derfor er der mange danskere, som vælger at bruge efterårssæsonen på at få klaret nogle praktiske gøremål i hjemmet, som kan være mange forskellige ting. I denne artikel giver vi dig inspiration til hvilke projekter, du kan give dig i kast med i efterårssæsonen.


Få gennemgået dine havemøbler

Når det bliver køligere i vejret, bliver dine havemøbler ikke benyttet så meget som i sommerhalvåret. Derfor er der mange danskere, som vælger at pakke deres havemøbler væk, da man undgår at de bliver beskidte, ruster eller bliver beskadiget. Dette er en oplagt mulighed for at få gjort dine havemøbler klar til næste sommer. Det kan være en god ide at gennemgå dine havemøbler for skader og evt. vurdere om de skal erstattes med nogle nye til næste sommer, eller om de kan holde endnu en sæson.

Overvej om du skal have renoveret noget på dit hus

En anden god ide kan være at overveje, om der er nogle områder i dit hus, som snart skal renoveres. Efterårssæsonen er nemlig en oplagt årstid til at få klaret renovationer, da man endnu ikke er nået til de kolde vintermåneder, som ofte er forbundet med minusgrader.


Det kan være, at du står og skal have lagt et nyt tag, eller have udskiftet nogle døre eller vinduer. Et andet område kan være, hvis du skal have renoveret et stort område af dit hus eller have lavet en tilbygning. Uanset omfanget af dit projekt kan du overveje om du kan klare projektet selv eller om du har behov for hjælp fra en entreprenørvirksomhed som Elmsgaard Enterprise.

Husk at tage dig tid til familien

Efterårssæsonen er en årstid, hvor vejret bliver køligere og det bliver mørkere udenfor. Det er en årstid som er meget hyggelig, og som mange forbinder med familietid. Husk derfor at tage dig god tid til at være sammen med din familie. Hvad end om det er en gåtur ned i parken, en tur i biografen eller varm kakao foran pejsen med en god film i baggrunden betyder ikke det store. Det vigtige er, at du husker at tage dig tiden til at være sammen med dem, som du holder af.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.