Annonce
Sport

Ebbe Sand rykker tre talenter op og satser på ungdommen

Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Brøndby vil satse mere på klubbens talenter i fremtiden, end det har været tilfældet i de seneste sæsoner.

Brøndby øger nu indsatsen med at få talenterne op på førsteholdet, som har været en mangelvare i de seneste sæsoner.

Sportsdirektør Ebbe Sand fortæller, at man sætter ekstra fokus på talenterne i Brøndby Masterclass, som er klubbens ungdomsafdeling.

Til at begynde med rykker Brøndby tre talenter op i superligatruppen efter sommerferien. Det drejer sig om Mads Hermansen, Jesper Lindstrøm og Peter Bjur.

- Det er talenter, som vi ser stort potentiale i, og derfor gør vi nu plads i vores superligatrup til dem, siger Ebbe Sand til klubbens hjemmeside.

Brøndby arbejder på, at halvdelen af truppen skal være spillere af egen avl om en årrække.

- Derfor har vi i de seneste år investeret væsentlige beløb i Brøndby Masterclass, siger Ebbe Sand og tilføjer:

- Vi har i dag et talent-setup, der overgår de fleste andre, og vi er en af de klubber, der producerer flest ungdomslandsholdsspillere, men vi har ikke været gode nok til at få talenterne til at blomstre i Superligaen.

Efter et halvt år som sportsdirektør i Brøndby mener Ebbe Sand at have set en positiv udvikling i talentarbejdet.

- Jeg er derfor ikke i tvivl om, at vi inden for de kommende år vil se flere fuldblodstalenter fra Brøndby Masterclass træde i karakter i vores superligatrup, samtidig med at vi når vores sportslige ambitioner, lover han.

Sammen med Brøndbys bestyrelse vil Ebbe Sand også forstærke holdet med etablerede navne udefra, da man ikke forventer, at talenterne skal bære holdet med det samme.

- Helt konkret betyder det derfor, at vi nu kommer til at skubbe endnu mere på for at få talenterne i Brøndby Masterclass ind i superligatruppen.

- Og så skal vi ud og optimere spillertruppen med enkelte spillere udefra, der kan forstærke holdet, siger Ebbe Sand.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Tabet af tillid

Det er ikke bare ærgerligt, at døren fra nu af er låst af om aftenen på Ringe Bibliotek. Det er også urimeligt for flertallet af brugere. Alligevel er det en naturlig konsekvens, efter at stedet gennem nogen tid har været udsat for hærværk i et omfang, der er uden for det, der betegnes som god opførsel. God opførsel er ellers, hvad man burde kunne forvente, når kommunen tilbyder borgerne at komme gratis i kontakt med computerudstyr og bøger til udlån efter normal lukketid. En ekstra service, som det ikke er rimeligt, at flertallet skal udelukkes fra, fordi et mindretal vælger at misbruge den tillid, kommunen har lagt til grund for ordningen. At tillid bliver misbrugt rækker imidlertid ud over bibliotekets vægge. Tillid er nemlig den lim, der får samfundet til at hænge sammen. Tillid står mellem linjerne. Det er det selvfølgelige i, at man passer på hinanden og på ting - uanset om det er éns egne ting eller nogle, man får stillet til rådighed som f.eks. et møbleret bibliotek. Det er svært at se nogen have noget imod idéen om det aftenåbne bibliotek. På alle måder må det være attraktivt for borgere i Ringe at kunne bruge biblioteket, når det passer dem bedst - uanset om de tilhører dem, der gerne vil vide mere, eller dem der keder sig og savner et sted at være. Da biblioteket er ubemandet, koster det intet at drive ud over tilliden til brugernes gode opførsel. Når biblioteket i Ringe fremover er aflåst om aftenen, er det derfor ikke bare ærgerligt og urimeligt. Det er også trist, for det er et symbol på afviklingen af en åbenhed, som vores samfund i årevis har brystet sig af, og som adskiller sig fra andre samfund, der ikke tør nøjes med at bygge på tillid men er nødt til at gøre sig afhængig af dens modsætning - kontrollen. Kontrol koster. Det værste ved den er dog, at lige så let, den er at indføre, lige så lang tid tager det at genopbygge den tillid, der er gået tabt.

Odense

Letbanens etape to: Venstre vil lade vælgerne tale inden beslutning

Annonce