Annonce
Assens

Dyt ved fuld plade: Henrik laver drive in-bingo i Vissenbjerg

Folk med hang til bankospil har haft det hårdt de seneste måneder. Men nu inviteres der til drive in-bingo i Vissenbjerg to lørdage i maj. Arkivfoto: JV/privatfoto.
To lørdage i maj bliver der lejlighed til at spille bankospil fra forsædet af en bil på parkeringspladsen ved Vissenbjerg Idrætscenter.
Annonce

Vissenbjerg: Måske kan du huske dengang, der var drive in-biografer flere steder i landet?

Nu kan du også snart gå til bankospil fra forsædet af din bil.

Det er Henrik Kirk, der har taget initiativ til at arrangere to lørdage med drive in-bingo på parkeringspladsen ved Vissenbjerg Idrætscenter.

- Jeg synes, at vi trænger til, at der sker lidt i Vissenbjerg her i disse tider, hvor så meget andet er lukket ned, siger Henrik Kirk, der har fået inspiration til drive in-bankospillet fra Odense, hvor det har været praktiseret ved havnen i Odense.

Det koster 200 kroner at deltage i drive in-bankospillet, som arrangeres i et samarbejde med Vissenbjerg Idrætscenter og Cafe Puls. Med i prisen følger to spilleplader, og det er muligt at opgradere sine chancer for gevinst ved at købe yderligere to spilleplader for et samlet beløb på 50 kroner.

- Lokale erhvervsdrivende har været flinke til at sponsorere præmier til bankospillet. De første forretninger meldte sig lige efter, jeg havde lavet et opslag om det på Facebook, fortæller Henrik Kirk, der har planer om at gøre et 55" fladskærmsfjernsyn til hovedgevinst ved bankospillet lørdag den 2. maj.

Jeg synes, at vi trænger til, at der sker lidt i Vissenbjerg her i disse tider, hvor så meget andet er lukket ned

Henrik Kirk, medarrangør af drive in-bingo i Vissenbjerg

Annonce

Banko: Tud i bilhornet

Henrik Kirk fortæller, at arrangørerne naturligvis følger myndighedernes retningslinjer i forbindelse med afviklingen af bankospillet. Servicepersonale vil bære handsker og have håndsprit på sig. Gevinster udleveres i bagagerummet, så man undgår nærkontakt.

Det er således heller ikke tilladt for deltagerne at forlade bilen under spillet, men hvis man alligevel bliver trængende efter et toiletbesøg, skal man blot slå katastrofeblinket til.

- Får man banko, tuder man i hornet, oplyser Henrik Kirk.

Drive in-bingospillet i Vissenbjerg løber rundt med deltagelse af 50 tilmeldte biler, oplyser Henrik Kirk.

- Kommer der færre biler end 50, dækker jeg selv underskuddet, siger han.

Henrik Kirk er dog fortrøstningsfuld, for de første deltagere har allerede meldt sig til et af arrangementerne.

Tilmelding foregår via Facebook-siden "Vissenbjerg Event", hvorfra man har mulighed enten for at sende en privat besked til Henrik eller skrive i kommentarfeltet. Ved tilmeldingen opgiver man blot bilens registreringsnummer.

Der er første gang drive in-bingo lørdag den 2. maj fra klokken 20 til klokken 22 og igen lørdag den 9. maj fra klokken 13 til klokken 15. Arrangementet den 9. maj er et særligt børne- og familievenligt arrangement, oplyser Henrik Kirk.

Under bankospillet vil der være mulighed for at bestille lidt at drikke og spise hos Café Puls, der vil tage imod bestillinger på parkeringspladsen foran Vissenbjerg Idrætscenter.

Henrik Kirk er manden bag drive in-bingo i Vissenbjerg. - Vi trænger til, at der sker lidt i byen igen, siger han. Privatfoto
Er du klar til drive in-banko? Arkivfoto: JV.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Udmelding på pressemøde om coronaudbruddet i Vollsmose: Massivt flere test og flere muligheder for isolation af syge i bydelen

Odense

Statsminister opfordrer til at flere Vollsmose-borgere lader sig teste: Borgmester holder pressemøde om corona-situationen i bydelen

Annonce