Annonce
Odense

Dyster om millioner: Enlig dansker tilbage i fynsk finale

Pro League-finalen er verdens største turnering i Counter Strike. Søndag nat røg de danske favoritter fra Astralis ud til holdet Mousesport i semifinalen. Det tyske hold har danske Finn Andersen på holdet, som her modtages af et begejstret publikum på vej ind til finalen søndag eftermiddag. Andersen - med spillernavnet Karrigan - var også med og tabte finalen for holdet Faze Clan tilbage i 2017. Så han har revanche til gode i dag, hvor han er eneste dansker i finalen. Foto: Christian Nordholt
Finn Andersen - bedre kendt som Karrigan - er eneste dansker på podiet, når finalen skydes i gang i årets finale i Esl Pro League i Jyske Bank Arenaen i Odense søndag eftermiddag. De danske favoritter fra Astralis tabte semifinalen natten til søndag, så nu er den danske ære i hænderne på Finn Andersen.
Annonce

Han bliver omtalt som the grand ol' man i den danske CS:GO-verden, selv om han først fylder 30 år næste år.

Karrigan - med det borgerlige navn Finn Andersen - er ene mand om at forsvare de rød-hvide farver i Odense, når Esl Pro League-finalen i Counterstrike skydes i gang søndag eftermiddag. Karrigan har skudt og slæbt sig igennem utallige baner, eller maps, i skydespillet og efterhånden været del af en lang række forskellige hold også.

Blandt dem det danske stjernehold Astralis, som natten til søndag - lidt efter klokken 02 - måtte se sig slået af netop Karrigan og hans hold Mousesport, der er baseret i Tyskland. Finn Andersen har i øvrigt en dansk mor - og en tysk far, men er født og opvokset i Danmark.

Han og resten af Mousesport spiller søndag eftermiddag mod det svenske CS:GO-hold Fnatic, som udelukkende har svenskere på holdet.

Finn Andersen var i øvrigt også i finalen i den første udgave af Esl Pro League i Odense tilbage i 2017, hvor han spillede for holdet FaZe Clan. Den aften tabte holdet dog, så Karrigan har revanche til gode i Odense.

Det er tredje gang, der er finale i arenaen i Odense. Sidste år vandt de lokale favoritter fra Astralis, se arenaen eksplodere i jubel her, men i år skal der findes en ny vinder i turneringen, der har en samlet præmiepulje på fem millioner kroner.

Det er tredje gang, der spilles e-sportfinale i arenaen i Odense - og igen er de 5000 billetter for længst udsolgt til eventen hos Esl Pro League. CS:GO-finalen finder sted samtidigt med Odincon, som Odense Sport & Event står bag sammen med en række partnere som Odense Kommune, Technology Denmark og You See bl.a. i de tilstødende haller i OCC. Foto: Christian Nordholt
Publikum er på plads til årests finale i Jyske Bank Arenaen i OCC. Foto: Christian Nordholt
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Uro efter dødsulykke: Politiet måtte sikre OUH mod folk, der strømmede til

Danmark

Sådan ruster vi EU til fremtiden

Faaborg-Midtfyn

Brandmænd frygter for deres liv på motorvejen: - Vi er mere trygge ved at kravle ind i et brændende hus end at stå på motorvejen

Coronavirus

Live: Politiet lukker stort landsmøde for spejdere - 300 deltagere må tage hjem før tid

Kerteminde

Corona har for alvor gjort sit indtog: Nu er nøgletal over 100 i Fyns hotspot

Annonce