Annonce
112

Dykkere i aktion: Politiet leder efter 19-årige Mark Corneliussen i Odense Å

Dykkere og redningsfolk var til stede ved Munke Mose onsdag aften. Foto: Local Eyes
Fyns Politi og Beredskab Fyn har onsdag aften haft dykkere til at lede efter den forsvundne Mark Corneliussen i Odense Å.

Fyns Politi har onsdag aften dykkere fra Beredskab Fyn til at lede efter den forsvundne 19-årige Mark Corneliussen i Odense Å.

- Vi har video-optagelser, der viser, at Mark var i området ved åen i Munke Mose omkring midnat mellem fredag og lørdag, fortæller Jack Liedecke, der er politikommissær ved Fyns Politi og selv er til stede ved åen onsdag aften.

Oplysningerne om, at Mark Corneliussen har været ved åen i Munke Mose, er tidsmæssigt de seneste spor, politiet har af ham og hans færden rundt i byen.

- Vi gennemsøger åen for at udelukke, at han ligger i vandet. Vi fortsætter, indtil dykkerne siger, at de har gennemsøgt det hele og er sikre på, at han ikke er i vandet, siger Jack Liedecke.

Mark Corneliussen, der er fra Nyborg, har været savnet af sine venner og sin familie siden fredag aften. Her var han på Old Irish Pub i Vintapperstræde i Odense, og hans venner sidst havde kontakt med ham klokken 22.50. Siden har hverken de eller hans familie hørt fra ham.

Jack Liedecke oplyser, at eftersøgningen i Munke Mose indtil videre fokuserer på den del af åen, hvor bådudlejningen ligger.

Annonce
Mark Corneliussen. Privatfoto

Søger vidner

Vidner har oplyst til politiet, at de sent fredag aften så Mark Corneliussen gå forbi Froggy’s Cafe i Vestergade. Derefter er han altså tilsyneladende fortsat mod Munke Mose.

Fyns Politi vil fortsat gerne have oplysninger fra vidner, der har set Mark Corneliussen.

Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Artiklen er opdateret klokken 21.50.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme For abonnenter

Gamle nyheder, 1994: Over 100.000 ulovlige kanonslag beslaglagt i Svendborg

1994 138.534 ulovlige kanonslag blev i weekenden fundet og beslaglagt af politiet i Svendborg. Fyrværkeriet lå hos to mænd på henholdsvis 26 og 33 år, men endnu i aftes havde politiet i Svendborg ikke med sikkerhed kunnet fastslå, hvorfra fyrværkeriet stammer. Den 26-årige mand, der er fra Svendborg, hævder at have købt det af en mand i Nyborg, der dog under langvarig afhøring i går nægtede at have solgt kanonslagene. Kæmpepartiet lå på to lagre i Rudkøbing og et i Svendborg, og ifølge politiet opbevaret helt i strid med alle sikkerhedsregler. Kanonslagene har en meget kraftig knaldeffekt, men alt tyder på, at det kun var lykkedes at videresælge en meget lille del af partiet, før politiet slog til. 1969 Folketingsmand, chefredaktør Jens Peter Jensen, Odense har ladet sig opstille til det fynske amtsråd – efter sigende med det stille håb at kunne blive amtsborgmester, hvorefter han skulle være villig til at kvitte sit folketingsmandat. Han er af Venstre-vælgerforeningerne i Odense Storkommune blevet opstillet som spidskandidat, dog ikke uden en drabelig holmgang med andre, der havde samme ønske. Der måtte efter forlydende fire afstemninger til, før positionen var sikret. Det ventes, at der også kommer en amtsrådsliste fra Venstre på landet i Odense og Assens Amter, efter forlydende med amtsrådsmedlem H. Kryger Madsen som spidskandidat og endelig en liste fra Svendborg Amt. 1944 Alle vordende mødre ved, hvor umuligt det er at skaffe garn til tøj til den ventede baby. Man skal være meget heldig, om man skal kunne få noget i forretningerne, men ellers må man udnytte ældre søskendes eller andre slægtninges overskud af strikkede beklædningsgenstande, der så trevles op og strikkes om. Det kommer derfor som en glædelig overraskelse, at Odense Kamgarnsspinderi i januar, februar og marts 1945 har besluttet at levere 30 fed af sit lækre, varmende ”Hjertegarn” til vordende mødre. Man meddeler i dag, at garnet kun leveres efter skriftlig anmodning til spinderiet, og at denne skal være ledsaget af en erklæring fra læge eller jordemoder om, hvornår barnet ventes født.

Annonce