Annonce
112

Dykkere i aktion: Politiet leder efter 19-årige Mark Corneliussen i Odense Å

Dykkere og redningsfolk var til stede ved Munke Mose onsdag aften. Foto: Local Eyes
Fyns Politi og Beredskab Fyn har onsdag aften haft dykkere til at lede efter den forsvundne Mark Corneliussen i Odense Å.

Fyns Politi har onsdag aften dykkere fra Beredskab Fyn til at lede efter den forsvundne 19-årige Mark Corneliussen i Odense Å.

- Vi har video-optagelser, der viser, at Mark var i området ved åen i Munke Mose omkring midnat mellem fredag og lørdag, fortæller Jack Liedecke, der er politikommissær ved Fyns Politi og selv er til stede ved åen onsdag aften.

Oplysningerne om, at Mark Corneliussen har været ved åen i Munke Mose, er tidsmæssigt de seneste spor, politiet har af ham og hans færden rundt i byen.

- Vi gennemsøger åen for at udelukke, at han ligger i vandet. Vi fortsætter, indtil dykkerne siger, at de har gennemsøgt det hele og er sikre på, at han ikke er i vandet, siger Jack Liedecke.

Mark Corneliussen, der er fra Nyborg, har været savnet af sine venner og sin familie siden fredag aften. Her var han på Old Irish Pub i Vintapperstræde i Odense, og hans venner sidst havde kontakt med ham klokken 22.50. Siden har hverken de eller hans familie hørt fra ham.

Jack Liedecke oplyser, at eftersøgningen i Munke Mose indtil videre fokuserer på den del af åen, hvor bådudlejningen ligger.

Mark Corneliussen. Privatfoto

Søger vidner

Vidner har oplyst til politiet, at de sent fredag aften så Mark Corneliussen gå forbi Froggy’s Cafe i Vestergade. Derefter er han altså tilsyneladende fortsat mod Munke Mose.

Fyns Politi vil fortsat gerne have oplysninger fra vidner, der har set Mark Corneliussen.

Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Artiklen er opdateret klokken 21.50.

Annonce
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Møder massiv kritik: Ingen vil have jobbet - nu søger kommune politibetjente til at passe voldsom og autistisk borger

Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Gratis færger og billig kollektiv transport: Minister vil gentage succesen fra sidste sommer

Assens For abonnenter

Fem mænd fængslet efter politiaktion: En af de sigtede har med stor sandsynlighed haft tilknytning til tysk rockergruppering

Kerteminde For abonnenter

Derfor har to skoler selv bedt om at blive lagt sammen: - Det her er ikke en traditionel sammenlægning

Annonce