Annonce
Middelfart

Dybe ridser på biler: - Vi har brug for hjælp til at opklare det

Flere tilfælde af hærværk mod biler i Ejby-området. Genrefoto: Michael Bager.

Ejby: Flere bilejere i Ejby har i løbet af storebededagsferien anmeldt dybe ridser i deres biler.

I tidsrummet fra torsdag aften til fredag middag er to biler blevet ridset på Møllevænget i Ejby.

Det fremgår af Fyns Politis døgnrapport.

Der er tale om en Opel, der holdt i indkørslen, hvor en ukendt gerningsmand har lavet en dyb ridse på omkring en meter på bilens bagende.

Også en mindre Toyota har fået en cirka 50 centimeter lang ridse på bagklappen.

På Stjernevænget har en grå Ford fået tre-fire dybe ridser på kølerhjelmen i tidsrummet fra torsdag til lørdag middag.

Fyns Politi er umiddelbart på bar bund i forhold til at opklare episoderne.

- Umiddelbart har vi ikke noget at gå efter. Det er svært med spor i den slags sager, hvis der er brugt noget skrabeværktøj, der ikke er efterladt. Vi har brug for hjælp til at opklare det, så hvis nogen har set noget, er vi meget interesseret, siger politiassistent Poul Hollensted, der kalder hærværket "meningsløst".

Man kan kontakte Fyns Politi på 114.

Annonce

Også flere indbrud

Det er ikke kun bilejere, der har haft en træls weekend.

En ejer af et udhus eller garage på Nederballevej i Fjelsted har konstateret, at der i løbet af fredagen er brudt en trædør op, men der er umiddelbart ikke stjålet noget i forbindelse med indbruddet.

Helt så heldig var en villaejer på Finlandsvej i Middelfart ikke.

Her slap tyven eller tyvene af sted med lamper, kongelige porcelænsfigurer, parfumer, træfigurer, musikanlæg, køkkenknive, sko, fjernsyn og så videre efter et indbrud, der er anmeldt søndag aften.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

2822 husstande uden strøm

Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1945: Odense Sporveje vil nedlægge stoppesteder

1995 4,7 millioner kroner. Så mange penge lagde 11.852 glemsomme fynske bilister i statskassen for ulovlig parkering i 1993. Hovedparten af afgifterne, der som bekendt er på 400 kroner pr. gang, blev lagt af 8816 i Fyns største politikreds, Odense. De 3036 øvrige afgifter er blevet opkrævet jævnt fordelt over resten af Fyn. Selv om afgiften for ulovlig parkering blev fordoblet fra 200 til 400 kroner 1. april 1991, kan de seks fynske p-kontrollører fortsat uddele lige så mange afgifter – ca. 12.000 – om året, konstaterer politikommissær Poul Dahl. 398 bilister klagede over afgiften, men kun 172 fik medhold og pengene eftergivet – oftest i forbindelse med læge- eller sygehusbesøg, der uventet trak ud. 1970 Statsbanerne udbyder i dag en ny Storebæltsfærge til 50 millioner kroner i licitation, og på forhånd ventes de fire værfter i Helsingør, Nakskov, Ålborg og Odense at være interesseret i ordren. Efter planen skal den nye tredækker leveres til sommeren 1972 eller muligvis først til foråret 1973. Samtidig viser en prognose, at færgekapaciteten skal fordobles inden udgangen af 1970-erne, hvis der ikke ret hurtigt tages beslutning om en bro mellem Fyn og Jylland. Færgen kommer i store træk til at ligne ”Arveprins Knud” og får en kapacitet på 450 personbiler og 1500 passagerer. En ny jernbanefærge, der kan overføre gennemgående eksprestog mellem Nyborg og Korsør, ventes bestilt til levering i 1973. 1945 Fra Odense Sporvejes begyndelse har der eksisteret en del faste stoppesteder på særligt trafikerede steder, men sporvejsselskabet overvejer at likvidere dem. Det gælder ved hjørnet af Klaregade og Mageløs samt ved hjørnet af Mageløs og Kongensgade, hvor der nu opsættes almindelige stoppestedsskilte i stedet. Ifølge driftsbestyrer Schaumann sker nedlæggelsen af de faste stoppesteder ud fra hensynet til at gennemføre en hurtigere drift under de nuværende, besværlige trafikforhold, hvor der er stort pres på sporvognene. De faste stoppesteder virker kun forsinkende, og hvis der ingen passagerer er at optage og afsætte, vil sporvognene altså fremtidig kunne køre videre uden standsning.

Sport

Fynboer fejrede sporten: Se de 10 bedste billeder fra Årets Sportsnavn

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];