Annonce
Sport

Dumt rødt kort i Marienlyst-nederlag

Lasse Thomsen, der her i rødt er i aktion i en pokalkamp mod AB i efteråret, lavede kampens første mål efter en flot hjørnesparkskombination. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

Marienlyst tabte 2-4 i Kjellerup i en kamp, som fynboerne ifølge Carsten Hemmingsen skulle have lukket i første halvleg. Emil Peter Jørgensen fik rødt kort i anden halvleg.

Annonce

Fodbold: Det startede ellers så godt for Marienlyst i torsdag aftens kamp i Kjellerup. I tredje minut endte en flot hjørnesparkskombination i panden på Lasse Thomsen, der headede bolden i mål.

- I de næste 20 minutter har vi tre-fire chancer, vi simpelthen skal score på, og så havde vi lukket kampen allerede der, sagde cheftræner Carsten Hemmingsen efter kampen.

Ind ville bolden bare ikke, og så gik det galt i den anden ende kort før pausen. Starten på anden halvleg gjorde kun tingene værre.

- Vi spiller fornærmende dårligt i det første kvarter af anden halvleg. Det er uforståeligt, at det sker, men vi kommer til at stå forkert og ryger ud af balance, sagde Marienlyst-træneren.

Den periode benyttede hjemmeholdet til at bringe sig foran med både 2-1 og 3-1.

Annonce

Sparkede modstander ned

Marienlyst kæmpede sig alligevel tilbage i kampen, og efter lidt over en time kom målet til 2-3 efter flot opspil af Søren Lerche, som Carsten Hemmingsen udnævnte til kampens bedste Marienlyst-spiller.

Der skulle dog ikke gå mere end et par minutter, før Emil Peter Jørgensen modtog en af fodboldhistoriens dummere udvisninger, da han helt ude ved sidelinjen på højde med midten af banen sparker en modstander ned bagfra uden at være i nærheden af at ramme bolden.

Den manglende 11. mand kostede i slutminutterne, hvor Kjellerup fik rigeligt med plads og kunne gøre det til slutresultatet 2-4 og påføre Marienlyst det fjerde nederlag i træk.

- Vi skal ikke se på tabellen. Vi skal bare se på, hvordan vi kommer i gang igen og viser mandsmod. Jeg bærer selvfølgelig ansvaret, og så er der nogle spillere, der skal se kigge sig i spejlet, sagde Carsten Hemmingsen.

Mads Aasgaard og Lasse Thomsen måtte undervejs udgå med skader.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

90 anmeldelser på tre døgn om for høj musik: Nu skal det stoppe og politiet vil dele bøder ud

Sydfyn

Brand i bil på Svendborgsundbroen

Annonce