Annonce
Debat

Dumpekarakter til statsministeren

Annonce

Læserbrev: Æres den, der æres bør, er et på mange måder godt mundheld, hvis det bringes til anvendelse i rette sammenhæng. Hvorvidt statsministeren falder inden for nævnte ramme, når henses til den skandaløse minksag, er der utvivlsomt delte meninger om.


Et højt profileret dansk erhverv er bragt til ophør, og i kølvandet heraf er ufattelige familietragedier opstået.


Mange har formentlig en opfattelse af, at Mette Frederiksens håndtering af gældende lovtekster i hele forløbet fortjener dumpekarakter. At højt betalte embedsmænd og andet godtfolk tillige har har udvist eklatant uvidenhed om deres metier, er på ingen måder brugbare undskyldninger.

Et højt profileret dansk erhverv er bragt til ophør, og i kølvandet heraf er ufattelige familietragedier opstået. En dansk milliardeksport er gået til grunde og lader sig næppe opveje gennem andre kanaler.

Vi er her vidne til en regering, der har overreageret og spillet sine kort usandsynligt dårligt.

Johnny Mikael Rasmussen mener, at Mette Frederiksen udviser leadership. Tja, her vil jeg nok tillade mig at vende skråen en ekstra gang.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Debat: Kostråd – ikke klimaråd

Odense Håndbold For abonnenter

Nu med flere billeder fra dramaet: Førte med fem mål elleve minutter før tid - Odense Håndbold tæt på at slå legendarisk hold

Middelfart

Tanja blev meldt til politiet for at holde sin salon åben: - Det er aldrig sjovt at blive beskyldt for noget, man ikke har gjort

Annonce