Annonce
Kerteminde For abonnenter

Dugfriske tal: Se ugens regnskaber fra Kertemindes virksomheder

Overskuddet stiger: 123bolig ApS fik millionoverskudOverskuddet er blevet større i det seneste år i 123bolig ApS, der er en virksomhed i Kerteminde. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 1,8 millioner til 3,3 millioner kroner før skat. Blandt de fire seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Medarbejdertallet var på to i 2021, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 1,9 millioner kroner i det foregående regnskabsår til 3,7 millioner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Kerteminde-virksomheden fra 1,5 millioner til 4,1 millioner. Virksomheden ledes af direktør Hans Jørgen Møller Andersen. Virksomhedens reelle ejere er Hans Jørgen Møller Andersen, Nadia Egeskov Møller Andersen, David Egeskov Møller Andersen og André Egeskov Møller Andersen. 123bolig ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Anden udlejning af boliger". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at drive bygge- og anlægsvirksomhed samt investering i og udlejning af fast ejendom, opførelse og drift af hotel og hotellejligheder og dermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger: Byggevirksomhed i Kerteminde tjente flere penge i seneste regnskabsårKerteminde Entreprenørforretning ApS, der er en virksomhed i Kerteminde, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 116.416 til 342.646 kroner før skat. Firmaets bruttofortjeneste er steget fra 116.656 kroner i det foregående regnskabsår til 345.743 i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab fortæller om aktiviteten i en virksomhed. Tallet kommer frem, når man trækker blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra det samlede salg, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Kerteminde-virksomheden fra 130.830 til 397.469. Firmaet ledes af direktør Hans Jørgen Møller Andersen. Virksomhedens reelle ejere er Hans Jørgen Møller Andersen, Nadia Egeskov Møller Andersen, David Egeskov Møller Andersen og André Egeskov Møller Andersen. Kerteminde Entreprenørforretning ApS hører hjemme i branchen "Anden bygge- og anlægsvirksomhed, som kræver specialisering". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at drive entreprenørvirksomhed og arbejde som aut. kloakmester samt opførelse og drift af labyrintpark og dermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Nedgang på bundlinjen: Nordstranden ApS i Kerteminde ryger fra millionoverskud til underskudOverskud er blevet til underskud i Nordstranden ApS, der er et firma i Kerteminde. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet under nul-stregen fra 3,1 millioner til -7004 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fire regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Virksomheden har vendt sit bruttotab til en bruttofortjeneste. Tallet er gået fra -333.054 kroner året før til 129.717 kroner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab er et tal, der fortæller om, hvor stor aktivitet, der er i virksomheden. Tallet viser det samlede salg fratrukket blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostninger, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra -669.683 til -676.687 kroner og dermed stadig negativ . Virksomheden ledes af direktør Hans Jørgen Møller Andersen. Virksomhedens reelle ejere er Hans Jørgen Møller Andersen. Nordstranden ApS hører hjemme i branchen "Køb og salg af egen fast ejendom". Virksomhedens formål er skrevet således: Virksomhedens formål er at eje og administrere ejendomme samt anden virksomhed, der er naturligt forbundet hermedKlik her for at se regnskabet.
Nedgang på bundlinjen: Viekilde Invest ApS i Marslev går fra overskud til underskudForrige års overskud i Marslev-virksomheden Viekilde Invest ApS blev sidste år afløst af røde tal. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet gået tilbage fra 269.000 til -733.419 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 955.000 kroner. Firmaets bruttotab er forbedret fra -249.000 kroner til -14.555 kroner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra 3,6 millioner til 2,5 millioner kroner . Virksomheden ledes af direktør Kristian Viekilde Pedersen. Virksomhedens reelle ejere er Kristian Viekilde Pedersen. Viekilde Invest ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Anden finansiel formidling undtagen forsikring og pensionsforsikring". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at besidde kapitalandele i datterselskaber og anden hermed forbundet virksomhed samt investering i fast ejendom, herunder at eje og drive landbrugKlik her for at se regnskabet.
Overskud hos Andresen Global ApSDer blev tjent penge i det seneste regnskabsår i Langeskov-virksomheden Andresen Global ApS. Det fremgår af regnskabet for 2020/21, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et overskud på 9833 kroner. Det er virksomhedens første regnskab. Årets bruttofortjeneste var på 135.846 kroner. Der er ingen tal for den post fra året før. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Selskabet ledes af direktør Lars Andresen. I første omgang er det Andresen Global Holding ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Lars Andresen den dominerende ejer. Andresen Global ApS hører hjemme i branchen "Virksomhedsrådgivning og anden rådgivning om driftsledelse". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er at udøve forretning med virksomhedsrådgivning, import, eksport & øvrig handelKlik her for at se regnskabet.
Tallene går op: Lægernes Hus. Langeskov ApS fik større overskud end året førOverskuddet er blevet større i det seneste år i Lægernes Hus. Langeskov ApS, der er en virksomhed i Langeskov. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 224.331 til 261.728 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 280.785 kroner. Selskabets bruttofortjeneste er faldet lidt fra 374.687 kroner i det foregående regnskab til 324.140. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Langeskov-virksomheden fra 1 millioner til 1,1 millioner. Virksomheden ledes af en direktion, der består af Maria Pia Bonnema, Søren Faurschou, Camilla Trebbien Lorenzen, Christian Dall Kreutzfeldt og Christian Kruse Stjernebjerg. Virksomheden ejes af Maria Pia Bonnema, Søren Faurschou, Camilla Trebbien Lorenzen, Christian Dall Kreutzfeldt og Christian Kruse Stjernebjerg. Lægernes Hus. Langeskov ApS hører hjemme i branchen "Alment praktiserende læger". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at drive og udleje fast ejendom, inventar, driftsmidler samt finansieringKlik her for at se regnskabet.
Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet i Kerteminde-virksomheden M Egmose Ejendomme ApSOverskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i M Egmose Ejendomme ApS, der er en virksomhed i Kerteminde. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet skrumpet fra 298.343 til 187.131 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2020, der endte med et resultat før skat på 298.343 kroner. Firmaets bruttofortjeneste er skrumpet lidt fra 546.467 kroner i det foregående regnskab til 424.413. Bruttofortjeneste eller bruttotab er et tal, der fortæller om, hvor stor aktivitet, der er i virksomheden. Tallet viser det samlede salg fratrukket blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostninger, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Kerteminde-virksomheden fra 520.486 til 665.945. Virksomheden ledes af direktør Michael Egmose. Virksomhedens reelle ejere er Michael Egmose. M Egmose Ejendomme ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Køb og salg af egen fast ejendom". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er at investere i fast ejendom samt dermed beslægtet virksomhed, herunder udlejningKlik her for at se regnskabet.
Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet i Munkebo-virksomheden Severa A/SOverskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i Severa A/S, der er en virksomhed i Munkebo. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet skrumpet fra 912.015 til 606.542 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden. Firmaets bruttofortjeneste er skrumpet lidt fra 639.035 kroner i det foregående regnskab til 622.412. Bruttofortjeneste eller bruttotab er et tal, der fortæller om, hvor stor aktivitet, der er i virksomheden. Tallet viser det samlede salg fratrukket blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostninger, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Munkebo-virksomheden fra 2,6 millioner til 3,2 millioner. Virksomheden ledes af direktør Heiko Müller-Hauschildt. Virksomhedens reelle ejere er Jutta Elsner. Severa A/S har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Reparation og vedligeholdelse af skibe og både". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er at udøve handel, håndværk og finansieringKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger: Lacuna A/S fik millionoverskudOverskuddet er blevet større i det seneste år i Lacuna A/S, der er en virksomhed i Langeskov. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset mange gange fra 1,5 millioner til 7,4 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 20 ansatte. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 9,6 millioner kroner i det foregående regnskabsår til 17,5 millioner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Langeskov-virksomheden fra 3,4 millioner til 9,1 millioner. Virksomheden ledes af direktør Henrik Rosenkrantz Brunsø. I første omgang er det RYMINDE ApS og HAVNEHUSET KERTEMINDE ApS, der står som ejere. I sidste ende er det Henrik Rosenkrantz Brunsø den dominerende ejer. Lacuna A/S har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Fremstilling af bygningstømmer og snedkeriartikler i øvrigt". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er udvikling, produktion, salg og anden i forbindelse hermed stående virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet hos ejendomsvirksomhed i RynkebyOverskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i K.B. Ejendomme ApS, der er en virksomhed i Rynkeby. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet skrumpet fra 9,4 millioner til 6,0 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2020, der endte med et resultat før skat på 9,4 millioner kroner. Årets bruttofortjeneste var ligesom året før på 5,2 millioner kroner. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne. Sidste år steg formuen i Rynkeby-virksomheden fra 29,2 millioner til 34,3 millioner. Virksomheden ledes af en direktion, der består af Knud Andreasen og Brian Djernes. I første omgang er det ÅÆØ 593 ApS, BRIAN DJERNES HOLDING ApS og QUEEN MARY 3 ApS, der står som ejere. I sidste ende er det Brian Djernes og Louise Andreasen de dominerende ejere. K.B. Ejendomme ApS hører hjemme i branchen "Udlejning af erhvervsejendomme". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at købe og sælge fast ejendom, administration af fast ejendom og hermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger flere gange: Chr. Cable Consult ApS tjente flere penge i seneste regnskabsårChr. Cable Consult ApS, der er en virksomhed i Munkebo, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 48.897 til 491.013 kroner før skat. Blandt de tre seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit to ansatte. Firmaets bruttofortjeneste er steget fra 1,6 millioner kroner til 1,8 millioner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab fortæller om aktiviteten i en virksomhed. Tallet kommer frem, når man trækker blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra det samlede salg, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Munkebo-virksomheden fra 438.733 til 708.723. Firmaet ledes af direktør Christian Hansen. I første omgang er det Chr. Cable Holding ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Christian Hansen den dominerende ejer. Chr. Cable Consult ApS hører hjemme i branchen "Rådgivende ingeniørvirksomhed inden for byggeri og anlægsarbejder". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at drive virksomhed med rådgivning ved udførelse af on- og offshore kabel- og ledningsarbejdeKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger: Gnome ApS fik millionoverskudOverskuddet er blevet større i det seneste år i Gnome ApS, der er en virksomhed i Langø. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 780.367 til 1,4 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Selskabets bruttotab er forbedret fra -59.218 kroner til -39.144 kroner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Selvom året endte med et overskud på 1,1 millioner kroner efter skat, faldt formuen i Gnome ApS fra 10,3 millioner til 9,7 millioner kroner . Virksomheden ledes af direktør Annemarie Kruuse. Virksomhedens reelle ejere er Annemarie Kruuse. Gnome ApS hører hjemme i branchen "Anden finansiel formidling undtagen forsikring og pensionsforsikring". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er investering og formueforvaltningKlik her for at se regnskabet.
Her får du et overblik over ugens offentliggjorte regnskaber fra Kerteminde Kommunes virksomheder.
Annonce
Middelfart For abonnenter

Panoramaudsigt til Lillebælt og begge broer: Nye penthouselejligheder på vej i midtbyen

Mød 56-årige Dan, der dagligt må have piller for at passe sit arbejde på byggepladsen: - Jeg kan jo ikke sådan lige lade mig omskole

Annonce
Annonce
Annonce
Faaborg-Midtfyn

Minister trådte til og hjalp i en penibel situation: Tove og Knud Erik har passet deres gård i 60 år - og kører i en alder af 82 år selv traktor og mejetærsker

Nordfyn For abonnenter

Nu er regningen klar: Sag mod medarbejdere på Særslev-Hårslevskolen blev dyr for Nordfyns Kommune

Nordfyn

Blomsterhandler i hælløse træsko jagtede indbrudstyv rundt om springvand: Senere viste det sig, at tyven var genboen

Sport

OB-spillere sloges som kulminearbejdere, men der var ingen lys for enden: Bestyrelsen hviskede til hinanden efter nyt sammenbrud

Paradigmeskift i drukkulturen: Hvad der skete med kødet, sker nu med sprutten

Odense For abonnenter

Angsten for kræft har i årevis plaget Maria Brumvig: Nu venter hendes livs hårdeste kamp - byrådspolitikeren er ramt af brystkræft

Partihopperen Peter Skaarup mener stadig, at partihoppere snyder vælgerne: - Men jeg har gode grunde

Brian Mikkelsen: Sommerferien er ved at være forbi, men problemerne med den manglende arbejdskraft består

Nyborg

Sendt til tælling og i gulvet med stress: - Når man er midt i det, er det et helvede

Efter splittelse i folketingsgruppen: Venstre melder klart ud om grænsekontrol

Middelfart

Laura har ventet på danmarksmesterskabet i to år - nu løber det snart af stablen: - Jeg vil gerne vise, man også kan andet end at binde en flot buket

Odense For abonnenter

- De rige skulle sørge for, at byen så godt ud: Bliv klogere på, hvorfor Odenses fine fortovsklinker primært ligger i Hunderup- og Skibhus-kvarteret

Sport

Genlæs livebloggen og se videoanalyse: Sådan gik det til, da OB tabte til AGF

Annonce