Annoncørbetalt indhold

Duften af ferie rammer Odense på torsdag

Det er her i bussen, at du kan komme til at genskabe dine bedste rejseminder med Spies? dufte. Foto: Spies

Få minderne tilbage fra din bedste ferie og gør dig klar til dit næste rejsemål, når Spies gæster Brandt Passage torsdag 8. marts klokken 10.00-17.00.

Sidder du også bag dit skrivebord og drømmer dig væk til dit seneste rejsemål? Eller håber du også, at kantinemaden er skiftet ud med middelhavsretterne fra din seneste badeferie. Fortvivl ej.

Spies giver dig muligheden for at komme væk for en stund, når rejseselskabet torsdag 8. marts kommer forbi Brandt Passage og giver dig en unik mulighed for at opleve dine bedste ferieminder med dufte, som du vil forbinde med en af dine ferier. Det sker, når duft-kampagnen på fire hjul "Din indre Spies" rammer Odense. Her vil et hold af dufteksperter og rejsekonsulenter fra Spies hjælpe dig med at genskabe din seneste ferie, og ikke mindst give dig lysten til at bestille dit næste feriemål.

- Det er første gang, vi prøver med en duft-kampagne, så vi har virkelig duftet til mange forskellige dufte. Det startede med, at vores kunder meldte tilbage, at de følte, at fornemmelsen af ferie forsvandt hurtigt efter få dage. Så vi har arbejdet på, hvordan vi kan genskabe følelsen af ferie hos dem, siger Maria Byskov, der er marketing team manager hos Spies.

Følelsen af ferie har det med at forsvinde, når man kommer tilbage til hverdagen. Vi mindes alle en duft fra et bestemt sted. Det kan være duften af sol og strand, sydens lækre retter eller din kærestes parfume fra en dejlig ferie. Men hvordan får vi den duft igen? Det har Spies svaret på med "Din indre Spies". Maria Byskov tilføjer, at det absolut burde været muligt at ramme den duft, som hver især forbinder med ferie.

- Vi har virkelig forsøgt at finde mange dufte, så det ikke bare er duften af is og solcreme. Vi har også duft af flydæk, så tankerne kommer tilbage på følelsen af at komme ud af flyet på slutdestinationen. Vi har duften af mad, så man kan tænke tilbage på kolonariske oplevelser, og vi har rengøringsduft, som skal få tankerne hen på et rengjort hotelværelse, og så har vi mange andre dufte, som man kan komme ned og sætte sammen til sine egne ferieminder. Alt sammen håber vi kan få tankerne væk fra det kolde Danmark og i stedet til feriens oplevelse, siger Maria Byskov.

Se Spies' sjove video, hvor rejsegæsterne kommer tilbage på deres seneste ferie:

Annonce
Parret her har fået genkaldt deres minder fra en ferie sammen. Foto: Spies

Kom forbi Spies-kampagnevognen og få dit helt eget duft-sæt med hjem, så du kan få duften af ferie, når du har brug for det, og samtidig mulighed for at booke din næste ferie. Bussen er parkeret i Brands Passage i Odense torsdag 8. marts fra klokken 10 til 17.

Skulle du ikke nå at fange kampagnen i Odense, så kommer den til Kolding Storcenter 9. marts fra 10.00-20.00, Esbjerg Storcenter 10. marts fra 10-16, og Rådhuspladsen i Fredericia fra 17. marts 10-17.30.

Artiklen er sponsoreret af Spies Rejser, der sætter fokus på danskernes rejseminder.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.