Annonce
Kerteminde

Du skal bare køre ned ad - øh - vejen uden navn: Bjarne vil have ryddet op i vejrod

Bjarne Ellgaard Petersen i krydset mellem den vej, der ikke har noget navn, og den, der kun har navn i den ene ende. Nok er det ikke store veje, men det vil gøre livet lettere for de lokale, hvis der blev rettet op på rodet. Foto: Helle Nordström
Stubberup Sogns Beboerforening har bedt kommunen om at få bragt orden i et roderi med en vej, der ikke har noget navn, og en der ikke er ordentligt skiltet.

Martofte: - Du skal fra Fynshovedvej dreje ad Æblehaven og derfra ned ad - øh - den vej, der ikke hedder noget. Nej, det er lettere, hvis jeg cykler op og tager imod dig.

Bjarne Ellgaard har i den senere tid haft problemer med at få byggematerialer kørt til sin ejendom på Bakkegårdsvej i Martofte. For leveringen skal ske ad en vej, der ikke har noget navn og videre ad en vej, der kun er skiltet i den anden ende.

Da han sidder i bestyrelsen for Stubberup Sogns Beboerforening spurgte han på et møde: Hvad hedder den vej egentlig.

Annonce

- Ja vi har da altid kaldt den Bagvejen, lød svaret fra dem, der har boet i byen i mange årtier.

I de kommunale systemer hedder vejen imidlertid ingenting. Spørger man derimod på Google maps, så hedder vejstykket Æblehaven, det er bare ikke rigtigt.

Vejstykket, der blot er nogle få hundrede meter langt, er den gamle banelinje, der gik parallelt med Fynshovedvej, og derfor er det en kommunal vej, selvom det blot er en uanselig grusvej.

Skal en tur i byrådet

Det er ikke kun Bjarne Ellgaards levering af byggematerialer, der volder problemer, det kniber også, når der skal være store arrangementer i Holmens Hus og man skal henvise til parkering.

- Senest da vi for nylig holdt Holmens Dag og et meget velbesøgt foredrag ville vi gerne henvise parkering til den navnløse vej, men det er ikke så nemt, påpeger Bjarne Ellgaard.

Senest da vi for nylig holdt Holmens Dag og et meget velbesøgt foredrag ville vi gerne henvise parkering til den navnløse vej, men det er ikke så nemt.

Bjarne Ellgaard Peteersen


Derfor har beboerforeningen nu henvendt sig til kommunen med to ønsker: Dels at få navngivet den navnløse vej, dels at få sat skilte op i begge ender af Slippen.

Så det er i alt tre vejskilte, beboerforeningen gerne vil have sat op, for at få bragt orden i vejrodet - vejskilte i begge ender af Bagvejen og et vejskilt i enden af slippen.

I kommunen er deres ansøgning blevet forholdsvis vel modtaget, idet anmodningen om et vejskilt til Slippen anses for et rimeligt krav.

Værre er det med Bagvejen, for det vejnavn findes ikke i kommunens fortegnelse over veje i Martofte. Derfor vil det være en sag, der i givet fald skal godkendes i byrådet.

Bjarne Ellgaard Petersens kort, der illustrerer, hvor det mangler vejnavn og skilte. Det er i øjeblikket lidt uklart, og det er Slippen eller Bagvejen, der skal skiltes ved tilslutningen til  Fynshovedvej. Tegning: Bjarne Ellgaard Petersen.

Bestyrelsen i beboerforeningen skal nu have en snak om, hvorvidt det er "Bagvejen", de ønsker at grusvejen skal hedde, og en drøftelse af, hvor de mener Slippen starter: Er det ved Fynshovedvej, eller er det i det lille t-kryds, hvor Slippen møder Bagvejen.

Annonce
Odense For abonnenter

Hammeren falder over diesel-syndere i Odense: Overvågning udskriver bøder for en kvart million om måneden

Fyn

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Onsdagens coronatal: Højeste antal smittede i to måneder

Annonce
Annonce
Annonce
Assens

Nordsjællandsk journalistpar udlever drømmen på Vestfyn: De vil åbne lokal café med havudsigt

Kerteminde For abonnenter

Hårdtprøvede lejere barrikaderer sig mod rotter: - De skramlede i væggen bag mit sengegærde

Fyn

Læger opfordrer til stadig at lade sig corona-teste: Testcenter er gået fra 8500 til 1500 daglige tests

Nordfyn For abonnenter

Kørelæreren viser rundt: Kom tæt på Nordfyns trafikale brændpunkter

Kerteminde

Efter en stribe kritiske beretninger om værtshus: Der er også en anden historie, fortæller øjenvidne

Navne For abonnenter

54-årige Per fik aldrig nok af fest og selskab: Han døde alene - lige så hurtigt, som hvis man slukker for en stikkontakt

Danmark

Onsdagens coronatal: Højeste antal smittede i to måneder

Podcast

Mod på mere politik? Lyt til 'Politik med Løvkvist & Dall'

Odense

Nye detaljerede målinger afslører: Gartnerier udleder fortsat gift til vandløb

Danmark

Forsvaret har i flere år kendt til massive forureninger uden at bremse dem - eksperter kritiserer manglende indgriben

Faaborg-Midtfyn

Bil 'fløj' af Svendborgmotorvejen: Pas på regnvåde veje derude

Middelfart For abonnenter

Kraftige naboprotester tvinger Kvickly til at tage mere hensyn: Varehus må skrotte halvdelen af udvidelsesplaner i villakvarter

Odense

Millioner til forstærket indsats mod udledninger fra gartnerierne

Annonce