Annonce
Odense

Du ringer bare: Og så kommer bøgerne hjem til dig

Du kan få dine bøger leveret lige til døren. Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg
Bogordning udvides så også borgere i corona-karantæne kan læse med.

Du ringer bare, og så kommer bøgerne hjem til dig.

Den service har Odense Hovedbibliotek i flere år tilbudt byens ældre borgere, som på grund af sygdom ikke selv har kunnet tage på biblioteket. Og nu bliver ”Biblioteket kommer”-ordningen udvidet, så den også gælder borgere, som på grund af smittefaren fra corona-virus er nødt til at holde sig hjemme.

Når man har tilmeldt sig, kan man både bestille bøger og andet materiale fra biblioteket over telefonen og få det bragt ud, men man kan også få sine bøger sat til side på biblioteket, så en pårørende kan komme og hente dem.

Udlånstiden er to måneder, og Odense Hovedbibliotek oplyser, at den udvidede ordning for mennesker i risikogruppen fortsætter, så længe der er brug for den.

- Vi udvider vores ”Biblioteket kommer”-ordning, fordi den vil gøre en stor forskel på vores isolerede borgere. De fortæller os, at de savner at kunne læse en god bog, siger lederen af Odense Hovedbibliotek, Jens Winther Bang Petersen, i en pressemeddelelse.

Bøgerne bliver bragt ud en gang om måneden.

Ring efter bøgerne

Hvis du ønsker at være med i "Biblioteket kommer"-ordningen, skal du skrive en mail til Odense Hovedbibliotek på bv@odense.dk.

Du kan også ringe og tilmelde dig ordningen mandage og onsdage i tidsrummet 10.00-12:30 på tlf. 2051 0899.

Har du spørgsmål til ordningen, kan du kontakte teamleder Michael Linde Larsen på tlf.: 5142 8709 eller via mail: mil@odense.dk.

Kilde: Odense Hovedbibliotek

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Carlslund genåbnet: Så er der atter æggekage med flæsk og bacon

Fyn For abonnenter

Se video af biljagten på Svendborgmotorvejen: Ulriks fire kameraer fanger farlige trafikanter og bilkabule-syndere

Annonce