Annonce
Fyn

Du kan stadig nå det: Fynske filmidéer strømmer ind - mangler vi din?

Lasse Handberg og Carsten Bang fra Ulla Film går sammen med Fyns Amts Avis og Fyens Stiftstidende på jagt efter Fyns bedste filmidé. Foto: Klaus Knakkergaard
Der er kommet masser af gode, fynske filmidéer, men vi vil meget gerne være sikre på at få alle med - har du husket at sende din filmidé ind - eller kan du gøre det her?
Annonce

Røverne fra hulerne i Vissenbjergskoven, krigsfanger på Langeland, fynske superhelte, gyser på Ærø, den fynske mentalitet eller en hel film brunsvigerens udbredelse.

Det er strømmet ind med gode idéer, efter at vi i samarbejde med Ulla Film satte gang i jagten på Fyns bedste filmidé, men vi vil meget gerne være sikre på, at vi ikke misser den helt rigtige idé. Og det kan meget vel være din idé, vi mangler.

Måske er det en gammel historie, som mangler at blive fortalt på film? Måske en ny? Måske er det historien om en kendt fynbo? Måske en hidtil ukendt hændelse? Måske er det historien om et særligt sted? Eller om en fynbo, der rejste væk fra øen – eller en person, der kom til? Måske er historien baseret på virkelige hændelser, måske er det ren fiktion.

Eneste regel er, at ideen skal have et fynsk udgangspunkt. Det kræver ingen forudsætninger at deltage. Bare man har en idé til en spændende, rørende eller interessant film med et fynsk udgangspunkt, så kan man være med.

Deadline for indsendelse af ideer er den 27. oktober.

En jury vil herefter udvælge de otte bedste ideer, som alle premieres. De otte ideer præsenteres ved to livearrangementer i henholdsvis Scala i Svendborg 10. november og Cafebiografen i Odense 12. november.

De fire bedste idéer er med i finalen i Panorama i Middelfart 19. november.

Du kan indsende din idé i formularen herunder eller ved at sende en mail til fynsbedstefilm@fyens.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv For abonnenter

Trods nedgang i industrien hæver fynske Alumeco bundlinjen: Omstrukturering har givet pote

Kerteminde For abonnenter

60 dage for et facebook opslag: - Det er samfundet, der har censureret en folkevalgt politiker, mener forsvarsadvokat

Alarm 112

Efter flugtforsøg fra fængsel: Nu skal Peter Madsen igen for en dommer

Kerteminde For abonnenter

Tvunget til at forlade byrådet efter anmeldelse fra lokal avis: - Det er godt nok det mest usmagelig, jeg har været udsat for

Annonce