Annonce
Erhverv

Du kan stadig nå at blive en del af prisfesten: Odin Award oplever stor interesse for ny kategori

I 2020 gjorde coronapandemien det umuligt at afholde store shows. Odin Award blev helt aflyst, mens IværksætterOdense-prisen blev uddelt i mere ydmyge rammer og gik til virksomheden Natureventyr. I år regner arrangørerne dog med, at det er muligt at gennemføre prisuddelingen under et stort show og med efterfølgende fest i Dok5000. Foto: Birgitte Carol Heiberg
Du kan stadig nå at nominere lovende iværksættere til årets Odin Award, som byder på fire priser, et stort show og efterfest med mulighed for at netværke.

Odense: Man behøver ikke nødvendigvis at have udviklet en app eller arbejde med robotter og smart software for at blive hyldet på den store scene, når Odin Award som en del af Odenses Iværksætterfestival bliver afviklet i Dok5000 torsdag den 11. november.

Som noget nyt er der også en Odin Concept-pris til årets nye og mest innovative koncept, og det har flere lovende iværksættere allerede fattet interesse for. Foreløbig er det i hvert fald den kategori, der har fået flest tilmeldinger, fortæller eventmanager Sara Eckhardt fra Coworking Plus, der står bag Odin Award i samarbejde med Odense Iværksætter Service.

I år er det et kriterium, at de nominerede virksomheder arbejder med mindst ét af FN's verdensmål for bæredygtig udvikling.

Fra artiklen

Arrangørerne vil imidlertid gerne have endnu flere lovende iværksættere på banen. Det gælder også i hovedkategorien Odin Award, der gives til en startup, som har gjort det ekstraordinært godt, og i kategorien Odin Tech, der er målrettet virksomheder baseret på en teknologisk, digital eller datadreven løsning.

Annonce

Årets pris er en sammenlægning af Odin Award og Odense Iværksætterpris, og tidligere er virksomheder som Shipmondo, Robot Nordic, Proxima Centauri og Natureventyr blevet hyldet som vindere af priserne.

I år er det et kriterium, at de nominerede virksomheder arbejder med mindst ét af FN's verdensmål for bæredygtig udvikling. Til gengæld kan vinderne foruden hæderen også se frem til en vindercheck på 40.000 kroner i hovedkategorien, mens der er 20.000 kroner til vinderen af både Odin Tech og Odin Concept-kategorierne samt 10.000 kroner til vinderen af Odin Young, hvor deltagerne udvælges gennem forløbet "Fonden for Entreprenørskab - Projekt Edison".

I de tre øvrige kategorier er det muligt at nominere både sin egen og andres virksomheder frem til onsdag den 29. september via www.odinaward.dk.

Driver du ikke selv en virksomhed, der kan komme i betragtning til en af årets priser, kan du alligevel blive en del af fejringen og det store show for Odenses mest lovende iværksættere, hvor der udover prisuddelingen også vil være foredrag og efterfest.

Det er gratis, men det kræver, at du bestiller en billet på www.odinaward.dk.

Odin Award

IværksætterOdense-prisen og Odin Award smelter sammen og bliver til én pris, der til gengæld bliver uddelt i fire forskellige kategorier ved en stor prisfest i Dok5000 torsdag den 11. november.

Odin Award: Gives til en startup, der har gjort det ekstraordinært godt. For at komme i betragtning til hovedprisen, skal virksomheden være etableret efter 2017, have minimum to ansatte inklusive ejeren, være registreret i Odense og arbejde med mindst ét ud af de 17 verdensmål for bæredygtig udvikling.

Odin Tech: Virksomheden skal være baseret på en teknologisk, digital eller datadreven løsning, og prisen uddeles til en startups med software, web, digitale koncepter eller teknologi som et afgørende element i virksomhedens produkter. Virksomheden skal være etableret efter januar 2019, have minimum én ansat inklusiv ejeren, være registreret i Odense og arbejde med mindst ét ud af de 17 verdensmål for bæredygtig udvikling.

Odin Concept: Uddeles til et nyt, innovativt koncept. Virksomheden skal være baseret på en unik, smart eller nytænkende ydelse, servicekoncept eller tjeneste, og den skal være etableret efter januar 2019. Der skal være minimum én ansat inklusive ejeren, og virksomheden skal være registreret i Odense og arbejde med mindst ét af de 17 verdensmål for bæredygtig udvikling. Mindst én ejer skal arbejde fuld tid i virksomheden.

Odin Young: Bedste forretningsidé fra folkeskolen. Eleverne deltager i det landsdækkende "Fonden for Entreprenørskab - Projekt Edison", og de tre bedste odenseanske hold nomineres til Odin Young. Man kan derfor ikke nominere i denne kategori.

Tilmeldingen foregår via www.odinaward.dk. Sidste frist for tilmelding er onsdag den 29. september.

Annonce
Middelfart For abonnenter

Opretter 200 ekstra stillinger i år: Vild vækst i milliardkoncern trækker nye familier til Fyn

Fyn

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Torsdagens coronatal: Antallet af indlagte falder med 14

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Kæmpe løft af ældreplejen i Odense: Se hvordan nattens budgetkamp faldt ud

Odense For abonnenter

Scootere og store biler kører til og fra kolonihaver sent om aftenen: - De er der næppe for at klippe hæk

Odense

Kvinde væltet omkuld og røvet i Eventyrhaven: Mænd stak af med kuffert og tasker

Erhverv For abonnenter

Fynske træningsbukser skal forhindre slidte hofter og knæ: - Vi er optagede af age hacking

Faaborg-Midtfyn

Marcos forældre takker nej til tilbud om nyt bosted: Myndigheder kan beslutte at flytte døende søn alligevel

Danmark

Torsdagens coronatal: Antallet af indlagte falder med 14

Navne

Fynske dødsfald

Kerteminde

Ivalos handicapcykel fundet hos mand i Odense: - Ih, er tyven kommet med den?

Kultur For abonnenter

TV-klumme: Ud med taberne - vi gider dem ikke på tv

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Præsten er stoppet efter mindre end et år: Men han vil ikke fortælle hvorfor

Erhverv For abonnenter

Byggematerialerne er steget markant og håndværkerne har for travlt: Vejomlægning bliver mere end 1,5 mio. kroner dyrere end forventet

Fyn

Se pressemødet: Politikerne præsenterede Odenses budget

Annonce