Annonce
Navne

Du har skabt Danmarks bedste center

Preben Thomasen, direktør for Rosengårdcentret, blev fejret med en afskedsreception i går. Det skete i nye mødelokaler under Rød Gade. - Jeg ved heller ikke, hvad der er det rigtige at sige sådan en dag. Men de fleste vælger at sige tillykke. Og Thomasen slipper heller ikke arbejdslivet. Han skal være konsulent et par steder og får nu tid til at engagere sig i nogle ting, som han ikke har haft mulighed for tidligere.

Mr. Rosengårdcentret blev udsat for en mild forårsregn af afskedsgaver

Annonce

Afsked: Alle de gode forretningsforbindelser fra det private og det offentlige var der. Direktører, arkitekter, byplanchefen, beredskabschefen og alle de samarbejdspartnere, han har haft i sine 21 år i Rosengårdcentret tjeneste. De medbragte en mild forårsregn af afskedsgaver, men der var en enkelt håndfast version af nationalspisen, som glædede snart eks-centerdirektør Preben Thomasen rigtig meget.

En spegepølse. En stor gedigen en af slagsen leveret af mester selv.

- Du må undskylde, men der er masser af kunder oppe i forretningen, så jeg smutter med det samme, sagde slagtermester Jan Bruntse efter at have trykket på næven og lige rundet gæsterne og gavebordet i centrets nye mødelokale under Rød Gade.

For det er kunder og succes, det handler om - og har handlet om for centerdirektør Preben Thomasen, som i går blev fejret af centrets ejerkreds ved en reception indbudt af formanden Ove Jensen. Ingen undskyldning fra de forretningsdrivende kunne overhovedet være bedre end travlhed.

Samme formand havde de rosende gloser fremme, da han takkede Thomasen for den ildhu og det engagement, han altid har vist i sit arbejde.

- Du har været inspirerende og vedholdende. Mr. Rosengårdcentret, det er dig. Du har om nogen været med til at sørge for udvidelserne og den succes, Rosengårdcentret er i dag. 6,4 mio. besøgende om året. Det gør gaderne i centret til nogle af de mest befærdede i Odense, sagde Ove Jensen.

- Den nye Rød Gade er netop indviet, og snart kommer udvidelsen af Sølvgade til. Ikke mindst takket være dig. 145 butikker gør os til Danmarks største målt på butikker. Vi har landets største indkøbsoplevelser og er det bedste center, lød det i formandens afskedstale.

Når Preben Thomasen går fra 1. april, er det ikke til en tilværelse med stilfærdige pensionistsysler. Han slipper ikke engagementet i sin branche, men får nu mulighed for at "nøjes" med fire ugentlige arbejdsdage fordelt som konsulent i Herning-Centret og hos arkitekten John Ville Rasmussen i Odense.

Så måske var det ganske fint, at centrets afskedsgave ikke var et golfsæt, som han alligevel ikke ville få tid til at slide. Men lidt i den boldgade var gaven dog.

En golfweekend med alt betalt for ham og hustruen, så parret kan få snuset til, om sporten med den lille runde dufter rigtigt.

Holger Brodersen (th) og Peter Staunstrup er chefer for henholdsvis Odense Congress Center og Odense Brandvæsen. De var begge gæster hos Preben Thomasen i går, og ligesom Rosengårdcentret kan glæde sig over udvidelser, kan både Brodersen og Staunstrup fornøje sig over, at det går samme vej hos dem. Brandvæsenet åbner en ny station i Odense vest, og Brodersen er godt i gang med at indvie den nye Arena Fyn. - Der er gang i Odense, og det sidder vi og er enige om, sagde de.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Dårlige udsigter: Corona-pessimisme breder sig i fynsk erhvervsliv

Annonce