Annonce
Kerteminde

DSU-formand langer ud efter parti-kollega i Kerteminde: - Træk dig

Mads Hasseriis Hansen er formand for DSU på Fyn. Foto: DSU
25-årige DSU-formand Mads Hasseriis Hansen opfordrer Ib Østerlund Knudsen til at trække sig som formand for partiforeningen i Kerteminde efter udtalelser om kvinder, der har skabt intern uro i partiet.
Annonce

Kerteminde: Stolen under Ib Østerlund Knudsen, der er formand for Socialdemokraterne i Kerteminde, brænder mere og mere for hver dag der går, siden han tidligere i denne uge udtalte sig om manglen på kvinder i politik.

Han sagde blandt andet, at "de kan skrige lige så meget på ligestilling, som de vil, når de ikke vil stille op alligevel."


Jeg mener, Ib Knudsen bør trække sig efter sin udtalelse. Det harmonerer ikke med Socialdemkratiets linjer indenfor ligestilling.

Mads Hasseriis Hansen


Tirsdag middag meldte gruppeformand Britt Pedersen (S), at hun og resten af den socialdemokratiske gruppe i Kerteminde Byråd tager afstand fra udtalelserne.

Tirsdag eftermiddag skærper den fynske DSU-formand Mads Hasseriis Hansen retorikken:

- Jeg mener, Ib Knudsen bør trække sig efter sin udtalelse. Det harmonerer ikke med Socialdemokratiets linjer indenfor ligestilling.

Annonce

- Så må der måske en anden i spidsen

Hovedpersonen selv er trods gentagne forsøg ikke til at træffe for en kommentar.

Ib Knudsen er formand for Socialdemokraterne i Kerteminde Arkivfoto: Michael Nørgaard

Jens-Arne Hansen (S), der er en af de mest erfarne medlemmer af Kerteminde Byråd mener, det må være en sag for bestyrelsen:

- Det må være op til bestyrelsen enten i forbindelse med næste generalforsamling eller et ekstraordinært møde. Så må der måske en anden i spidsen. Det kunne jeg godt forestille mig, det endte med, fortæller Jens-Arne Hansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Her er argumenterne for, hvorfor salget af Odense Havn til én entreprenør er en god idé - eller en rigtig dårlig

Annonce