Annonce
Nyborg

DSB giver løfte om nyt morgentog fra Nyborg

Pendlerne på Nyborg Station kan glæde sig over endnu en afgang i de tidlige morgentimer mellem klokken 5 og 5.30 i retning mod Jylland. Det kommer dog først til at gælde fra august.

Nyborg: - En fantastisk sejr.

Sådan lyder det fra Anne Fiber, formand for Østfyns Pendlerklub, efter at hun og andre pendlertalsmænd onsdag var samlet til møde i Odense sammen med repræsentanter for blandt andet DSB og Banedanmark.

Her fik hun lovning på, at IC113 igen vil køre fra stationen i Nyborg i de tidlige morgentimer mellem klokken 5.00 og 5.30 i retning mod Jylland.

Afgangen klokken 5.16 fra Nyborg i vestgående retning blev ellers sløjfet i den seneste køreplan, og det har ifølge Anne Fiber skabt problemer for mange pendlere.

- Jeg har talt med mindst en håndfuld mennesker, der fortæller mig, at de har været nødt til at tage bilen på arbejde i stedet for, beretter hun.

Som det er i dag starter toget i retning mod Jylland i stedet fra stationen i Odense klokken 5.37. Men det bliver der altså lavet om på fra 8. august.

- Det er fantastisk, at man har valgt at lytte til en nystartet forening som vores, og ikke mindst at det har været muligt at lave det om allerede i løbet af i år, siger Anne Fiber.

På pendlermødet blev hun samtidig forsikret om, at DSB vil arbejde for at genindføre det tidlige morgentog mod København. Nogen egentlige garantier blev der dog ikke givet ved den lejlighed. Ændringen vil i givet fald træde i kraft med indførelsen af en ny køreplan.

Østfyns Pendlerklub har på kort tid fået over 600 medlemmer, oplyser formanden.

Annonce
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Mai-Britt skal ikke længere holde vejret af nervøsitet: To år efter politiker-løfte er vakkelvornt vippeleje omsider blevet fikset

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Frygteligt, grotesk og helt vanvittigt: Folketinget kræves på banen i sag om 'betongulv' i skovbund

Fyn For abonnenter

Nyborg-rektor kæmper for opholdstilladelse til syrisk elev: - Jeg tror på Aya, når hun siger, hun er i fare

Annonce