Annonce
forside

Dropper Alternativet: Nyt parti på vej til kommunalvalget

Frank Lundstrøm har forladt Alternativet og vil starte nyt parti op på Langeland. Arkivfoto: Roland Petersen

Frank Lundstrøm har forladt Alternativet på Langeland på grund af uoverensstemmelser angående hans kandidatur til kommunalvalget 2017. Nu vil han stifte et nyt parti ved navn Lokallisten Langeland.

Annonce

Langeland: Partiet Alternativet har været i opbrud på Langeland.

Kandidat til kommunalvalget den 21. november Frank Lundstrøm har trukket sig og melder nu ud, at han har tænkt sig at stifte et nyt parti, som inden for en uges tid fra denne uges Øboen når pressen, vil melde et valgprogram ud.

Frank Lundstrøm vil endnu ikke oplyse overfor ugeavisen, hvor meget Lokallisten Langeland vil lægge sig op ad Alternativets linje, men han vil dog godt indrømme, at der kommer til at være visse lighedspunkter.

- Jeg har ikke lyst til at bore i årsagen til, hvorfor jeg forlod Alternativet. Jeg synes bare, vi skal komme videre og ikke skade hinandens sager. Nu skal vi se fremad, og der skal fokuseres på det kommende valg, siger Frank Lundstrøm, som godt vil fortælle så meget, at han forlod partiet på grund af uoverensstemmelser vedrørende hans rolle som kandidat for Alternativet.

Frank Lundstrøm var ikke spidskandidat til Alternativet på Langeland, da dette først blev besluttet på Alternativets supplerende opstillingsmøde søndag den 20. august, hvor 35-årige Ida Friis blev valgt til at stå i spidsen.

- Og det valg er vi glade for. Hun er meget kompetent, siger 17-årige Fabian Munkholm Davidsen, der under mødet blev valgt som formand for lokalpartiet.

Han er dog ked af, at Frank Lundstrøm valgte at trække sig fra Alternativet.

- Hvorfor han har gjort det, må han selv svare på. Og så vil jeg da ønske ham alt held og lykke til kommunalvalget, siger Fabian Munkholm Davidsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nordfyn

Mårhundefund bekymrer fynske jægere

Annonce