Annonce
Faaborg-Midtfyn

Drop Als-Fyn: Sønderjyllandsbro er en bedre og billigere løsning

Lasse Pårup Nielsen. Foto: Privat

Lokaldebat: Der er ikke nogen tvivl om, at den bedste løsning for Danmark vil være Sønderjyllands-broen (bro fra Aborg til Årøsund, red.), da den vil dække et meget større område i Sønderjylland frem for Als.

Det vil også være en meget billigere løsning. For det første kan man spare en for staten dyr færgeforbindelse til Bogø, der så vil blive landfast, og afstanden er også kortere fra Aborg til Årøsund, end den er fra Bøjden til Fynshav.

Ikke nok med det, så er vandet også betydeligt lavere ved Assens. Det vil uden tvivl gøre byggeriet billigere. Hvis man laver en tunnel fra Aborg Strand til Bogø og en dæmning fra Bogø til Årøsund, har man en god og billig løsning.

Annonce

Det vil også være nemmere at skabe vejforbindelse fra den eksisterende motorvej ved Vissenbjerg til en bro ved Aborg. Det samme er gældende på den jyske side.

Annonce
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Måtte fyre medarbejder, da plejehjem fik forbud mod at handle i Brugsen: Nu tager brugsuddeler hatten af for politikerne

Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Helena blev kun 20 år: 'Mor, jeg har glemt mit træningstøj, jeg vender lige om nu og henter det', og så blev der helt stille

Annonce