Annonce
Middelfart

Dronepilotens gode råd til kommende selvstændige: - Vedholdenhed er altafgørende for din succes

Sats på kvalitet og lad være med at forære tingene væk, lyder et af de gode råd fra Ulrik Max Nielsen til folk, der overvejer at starte egen virksomhed. Foto: Peter Leth-Larsen
Annonce

Ulrik Max Nielsen har ud fra de erfaringer, han har gjort sig med Dansk Drone Netværk, følgende tre gode råd til andre, der måtte gå med ønsket om at starte deres egen virksomhed - eller måske lige er gået i gang.

Annonce

Gør det 100 procent

Enten gør du det, eller gør du det ikke. Du skal gå all in, når du vælger at blive selvstændig, og det nytter ikke noget med et job ved siden af.

Det ødelægger også din troværdighed, hvis du har et job ved siden af, for så kan din kunde blive i tvivl om, hvorvidt du mener det alvorligt, og hvorvidt du er professionel og god nok til at løse opgaven.

Selv benytter jeg kun fuldtids-dronepiloter, når jeg samarbejder med andre i mit dronenetværk.

Annonce

Bliv ved

Bliv ved, bliv ved, bliv ved. Vedholdenhed er altafgørende for, om du får succes som nystartet. Du skal tro på det, du laver og give det en 100 procents chance.

Annonce

Tag prisen

Sats på kvalitet. Og tag den pris, du mener er værdien for dit produkt. Lad være med at forære det væk men forklar kunden, at den gode kvalitet, du leverer, også koster noget.

Annonce
Annonce
OB

Michelsen efter nederlag: - Det var fortjent

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mad og drikke

Frankrig, vi ses igen

OB

Kampen minut for minut: OB tabte til Randers i den første kamp om Europa League-kvalifikation

Annonce