Annonce
Middelfart

Dronepilotens gode råd til kommende selvstændige: - Vedholdenhed er altafgørende for din succes

Sats på kvalitet og lad være med at forære tingene væk, lyder et af de gode råd fra Ulrik Max Nielsen til folk, der overvejer at starte egen virksomhed. Foto: Peter Leth-Larsen

Ulrik Max Nielsen har ud fra de erfaringer, han har gjort sig med Dansk Drone Netværk, følgende tre gode råd til andre, der måtte gå med ønsket om at starte deres egen virksomhed - eller måske lige er gået i gang.

Annonce

Gør det 100 procent

Enten gør du det, eller gør du det ikke. Du skal gå all in, når du vælger at blive selvstændig, og det nytter ikke noget med et job ved siden af.

Det ødelægger også din troværdighed, hvis du har et job ved siden af, for så kan din kunde blive i tvivl om, hvorvidt du mener det alvorligt, og hvorvidt du er professionel og god nok til at løse opgaven.

Selv benytter jeg kun fuldtids-dronepiloter, når jeg samarbejder med andre i mit dronenetværk.

Bliv ved

Bliv ved, bliv ved, bliv ved. Vedholdenhed er altafgørende for, om du får succes som nystartet. Du skal tro på det, du laver og give det en 100 procents chance.

Tag prisen

Sats på kvalitet. Og tag den pris, du mener er værdien for dit produkt. Lad være med at forære det væk men forklar kunden, at den gode kvalitet, du leverer, også koster noget.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme For abonnenter

Gamle nyheder, 1994: 47 husmødre fra Vester Hæsinge kørte galt

1994 47 medlemmer af Vester Hæsinge Husmoderforening fik i går formiddag en grim forskrækkelse, da den udflugtsbus, som de var passagerer i, løb løbsk, fordi bussens fører pludselig sank død om bag rattet. Den førerløse bus fortsatte ind på en markvej og væltede om på siden med bagenden hængende ud over en to meter dyb grøft. To passagerer blev lettere kvæstet og kørt til Aabenraa Sygehus, men det kunne være gået langt værre, siger den vagthavende hos Haderslev Politi. Bussen var på vej fra Vester Hæsinge til Møgeltønder, da ulykken skete. De forskrækkede passagerer kunne ikke komme ud af bussen, men måtte vente på assistance fra Falck, der ved hjælp af en stige fik passagerne ud. 1969 - Jeg er helt på det rene med, at det er et spring ud i det uvisse, og ikke mindst derfor er jeg lykkelig for, at teaterchef Kai Wilton er indstillet på, at jeg kommer tilbage, hvis jeg ”brænder fingrene”. Det siger skuespillerinden Lone Helmer, der har fået orlov fra Odense Teater med udgangen af denne sæson for at prøve kræfter med nye opgaver i København. Lone Helmer, der kom til Odense Teater for syv år siden, har været en af teatrets flittigst benyttede skuespillerinder. Hun mener, at det vil være afgørende for hendes videre udvikling, at hun får lejlighed til at arbejde i andre ensembler og med andre instruktører. Der har allerede været bud efter hende fra både tv og filmselskaber. 1944 Opførelsen af de 340 bunkers, som vi skal have i Odense, skrider kun langsomt fremad. Det går ganske godt med støbningen af cementskelletterne, men der er store vanskeligheder med at få inventaret i orden. De sidste dage har arbejdet på de ellers fuldførte dækningsrum ligget stille, fordi der er opstået diskussion om, hvorvidt der skal være fire eller færre elektriske lamper i hvert rum. Driftsbestyrer Westergaard, Randers Elektricitetsværk, har over for Statens Civile Luftværn protesteret mod opsætning af fire lamper, hvilket han hævder er spild af materialer, da man kan nøjes med mindre. Da spørgsmålet er aktuelt for hele landet, vil Elektricitetsværkernes Forening behandle sagen.

Erhverv

Plads til 1000 ansatte: Pensionsselskab investerer 381 millioner kroner i kæmpestort kontorbyggeri ved SDU

Kerteminde

Apoteksejer dropper udbringning: - Vi får 5,49 kroner for at levere en æske medicin

Odense

2000 indviede julefestival i Odense

Annonce