Annonce
Nordfyn

Driften af Morud IF i fare: Søger stadig efter ny formand

Fodboldafdelingen i Morud IF har brug for en ny formand for bestyrelsen. Og det skal være meget snart. Arkivfoto: Rumle Skafte
Der indkaldes meget snart til ekstraordinær generalforsamling, hvis bestyrelsen i fodboldafdelingen i Morud IF ikke har fundet en afløser til formandsposten.
Annonce

Morud: Driften af fodboldafdelingen i Morud IF er i fare, hvis der ikke snart findes en ny formand for bestyrelsen.

Siden nytår har bestyrelsen i fodboldafdelingen i Morud IF arbejdet på at finde en afløser for Chresten Clemmensen, der ønsker at stoppe som formand efter cirka fem år på posten. Men trods flere samtaler med mulige kandidater har det endnu ikke ført til noget konkret, fortæller Dennis Thyregod Svendsen, bestyrelsesmedlem i fodboldafdelingen i Morud IF.

- Vi har haft et par navne, som vi har været ude og snakke med. En enkelt vi har haft en yderligere samtale med, og det har vi haft ad to omgange, men han meldte efterfølgende fra på grund af mangel på tid. Vi har også lavet opslag på Morud-siden på Facebook, som førte til flere henvendelser. Vi havde to samtaler med den ene, men han meldte også fra på grund af mangel på tid.

Annonce

Løsning skal findes

Om små 14 dage holdes der generalforsamling i fodboldafdelingen i Morud IF. Bestyrelsen gør alt, hvad den kan for finde en afløser til formandsposten til den tid.

- Det er ret presserende for os at finde en løsning. Vi indkalder til ekstraordinær generalforsamling, hvis vi ikke har fundet en ny formand inden den 25. februar. I forhold til de vedtægter, og den måde, klubben er struktureret på, er det et krav, at der skal sidde en formand for bestyrelsen for at sikre driften, konstaterer Dennis Thyregod Svendsen.

Der er mulighed for at indkalde til ekstraordinær generalforsamling flere gange, hvis der ikke findes en formand første gang. Ingen fra den nuværende bestyrelse har lyst til at tage tjansen som bestyrelsesformand.

Chresten Clemmensen kan kontaktes på 30 29 50 85 og Dennis Thyregod Svendsen på 30 18 64 80.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
GOG

GOG: Storsejr med panderynker

Odense

V-politiker raser: Udvalg ville ikke tale om Tarup Gl. Præstegaard

Annonce