Annonce
Nordfyn

Driften af Morud IF i fare: Søger stadig efter ny formand

Fodboldafdelingen i Morud IF har brug for en ny formand for bestyrelsen. Og det skal være meget snart. Arkivfoto: Rumle Skafte
Der indkaldes meget snart til ekstraordinær generalforsamling, hvis bestyrelsen i fodboldafdelingen i Morud IF ikke har fundet en afløser til formandsposten.

Morud: Driften af fodboldafdelingen i Morud IF er i fare, hvis der ikke snart findes en ny formand for bestyrelsen.

Siden nytår har bestyrelsen i fodboldafdelingen i Morud IF arbejdet på at finde en afløser for Chresten Clemmensen, der ønsker at stoppe som formand efter cirka fem år på posten. Men trods flere samtaler med mulige kandidater har det endnu ikke ført til noget konkret, fortæller Dennis Thyregod Svendsen, bestyrelsesmedlem i fodboldafdelingen i Morud IF.

- Vi har haft et par navne, som vi har været ude og snakke med. En enkelt vi har haft en yderligere samtale med, og det har vi haft ad to omgange, men han meldte efterfølgende fra på grund af mangel på tid. Vi har også lavet opslag på Morud-siden på Facebook, som førte til flere henvendelser. Vi havde to samtaler med den ene, men han meldte også fra på grund af mangel på tid.

Annonce

Løsning skal findes

Om små 14 dage holdes der generalforsamling i fodboldafdelingen i Morud IF. Bestyrelsen gør alt, hvad den kan for finde en afløser til formandsposten til den tid.

- Det er ret presserende for os at finde en løsning. Vi indkalder til ekstraordinær generalforsamling, hvis vi ikke har fundet en ny formand inden den 25. februar. I forhold til de vedtægter, og den måde, klubben er struktureret på, er det et krav, at der skal sidde en formand for bestyrelsen for at sikre driften, konstaterer Dennis Thyregod Svendsen.

Der er mulighed for at indkalde til ekstraordinær generalforsamling flere gange, hvis der ikke findes en formand første gang. Ingen fra den nuværende bestyrelse har lyst til at tage tjansen som bestyrelsesformand.

Chresten Clemmensen kan kontaktes på 30 29 50 85 og Dennis Thyregod Svendsen på 30 18 64 80.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Vildt uheld på E20: Tidligst om en måned har politiet et svar

Odense

Hundeejer: Barfoed-skilte er idioti

Leder For abonnenter

I Sherwood-skoven

Udligningsordningen er et fantastisk værktøj, der gør Danmark til et mere lige samfund, for den mellemkommunale udligning betyder i al enkelthed, at de kommuner, der har mange penge, giver en lille del af deres velstand til de kommuner, der har færre eller få penge. Udligningsordningen er derfor en ægte Robin Hood-løsning, som de fleste danskere bør kunne være enige om. Det betyder selvsagt ikke, at danskerne - både politikerne og folk, som vi er flest - er enige om, hvordan udligningsordningen skal strikkes sammen. Man kan, som det fremgår af stort set samtlige medier i denne tid, skændes om økonomiske nøgletal og detaljer i en sådan udligningsordning i én uendelighed. For ordningen skiller selvfølgelig vandene. De, der har udsigt til at få flere penge i kassen i kraft af en ny udligningsordning, er som regel fulde af ros til og argumenter for, hvorfor ordningen er velfungerende. Omvendt er de, der kan se frem til at få færre penge i kommunekassen, kritiske over for ændringerne. Sagen er, at alle politikere, uanset landsdel og politisk syns- og standpunkt, allerhelst bare vil have flere penge til deres egen kommune. Social- og indenrigsministeren blev i sidste uge kritiseret for at manipulere eller hemmeligholde en række af de tal, der ligger til grund for beregningerne i regeringens forslag til en ny udligningsreform. Det har ministeren undskyldt - og samtidig korrekt pointeret, at man kan gøre tallene op på flere forskellige måder. Og det er sandt. Udligningsordninger er svært stof for de fleste, inklusive mange økonomer og politikere. De enkelte parametre, der ligger til grund for både den gamle udligningsordning og regeringens forslag til en ny udligningsordning, kan diskuteres og endevendes i én uendelighed. Derfor er kritikken af og debatten om ordningen både relevant og nødvendig. Det ændrer blot ikke på, at vi alle, fattige som rige, socialister som liberale, jyder som fynboer, bør glæde os over, at udligningsreformen gør Danmark mere lige. På ægte Robin Hood-manér. Ligesom i Sherwood-skoven.

Erhverv For abonnenter

Erhvervshus Fyns gulddreng: Økonomisk hjælp til udvikling af supercomputer har fløjet dronevirksomhed i mål

Annonce