Annonce
Assens

Dreng på 16 måneder overfaldet: Hætteklædt mand forsøgte at rive ham ud af barnevognen

Her i området skete overfaldet. Foto: Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering. Skråfoto, 5. april 2019.
En lille dreng på 16 måneder blev mandag eftermiddag overfaldet i sin barnevogn af en ukendt mand, da han var ude at gå tur med sin mor.
Annonce

Haarby: Mandag eftermiddag klokken 14 gik en 21-årig kvinde en tur med sin 16 måneder gamle søn i barnevognen ved de små søer bag Spangevej.

Under gåturen kom en ukendt mand gående hen til kvinden i høj fart, skubbede hende væk fra barnevognen og tog fat i den lille dreng, der sad spændt fast i barnevognsselen, og forsøgte at rive ham ud af barnevognen.

Den ukendte gerningsmand stoppede sit foretagende, da der dukkede en bil op på Landø, der standsede, da den 21-årige kvinde råbte op under episoden.

Det skriver den unge kvinde i et opslag på Facebook, der er gået viralt med over 2000 delinger. Vagtchef Henrik Krøjgaard ved Fyns Politi bekræfter hændelsen.

Annonce

Spor at gå efter

- En mand med en hætte over hovedet griber fat i barnet af endnu ukendte årsager og forsøger muligvis at tage barnet med. Moren anmelder det til os, og vi tager selvfølgelig ned og snakker med hende og sikrer nogle spor dernedefra, siger vagtchefen.


Vi har nogle mistanker, som vi går ud fra lige nu, og derfor har vi lige nu ikke brug for offentlighedens hjælp.

Henrik Krøjgaard, vagtchef


Henrik Krøjgaard vil dog ikke oplyse, hvilke spor der er tale om.

Kvinden beskriver i opslaget, at manden er iført en sort hættetrøje, blå jeans og sorte sko af mærket Hummel. Og selvom signalementet er sparsomt, fordi manden var tildækket, så er Fyns Politi ikke på helt bar bund, siger Henrik Krøjgaard.

- Vi har et signalement, for selvom han er tildækket, så kan der være en masse andre ting at gå ud fra, som eksempelvis stemme og særlige kendetegn. Og det arbejder vi videre med, siger han.

Henrik Krøjgaard siger, at det for nu ikke er nødvendigt at beskrive mandens signalement yderligere for offentligheden.

- Vi har nogle mistanker, som vi går ud fra lige nu, og derfor har vi lige nu ikke brug for offentlighedens hjælp.

- Betyder det, at I har en formodning om, hvem det er?

- Vi har en mistanke, siger Henrik Krøjgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

Snørklet vej til livreddende stik: 99-årige Gerda og Asta på 102 har meget svært ved at få bestilt tid til Covid-19 vaccine

Middelfart

Online hjælp til angst- og depressionsramte ledige i Middelfart Kommune: - I stedet for at sende borgere på førtidspension, skal vi forebygge

Sport

Kaninerne skal have slikket såret

Coronavirus

Live:  Første plejehjemsbeboere får andet skud coronavaccine søndag

Erhverv For abonnenter

Daniel satsede alt på it-drøm: Fynsk it-firma solgt for stort trecifret millionbeløb

Annonce