Annonce
Faaborg-Midtfyn

15-årig dreng forbrændt: Knallert brød i brand i garage

Arkivfoto
Trods dyb 3. grads forbrænding slap en 15-årig dreng nådigt fra en brand søndag eftermiddag. Her gik der ild i en knallert og i drengens bukser, og ilden spredte sig til garagen.

Årslev: En 15-årig dreng pådrog sig søndag eftermiddag en slem forbrænding i forbindelse med en brand i en garage på Stationsvej.

Ifølge Fyns Politi var han sammen med to andre 15-årige drenge i færd med at rode med knallerter, og i den forbindelse havde de tre tømt én for benzin. Da de efterfølgende forsøgte at starte knallerten, gik der ild i både den og i drengens bukser.

- Han har pådraget sig en dyb 2. eller 3. grads forbrænding på begge sider af anklen, oplyser Poul Holmsted fra Fyns Politi.

- Forbrændingerne er cirka på størrelse med femkroner, så det må man sige er nådigt sluppet. Det kunne være gået meget værre end det, lyder det videre fra Poul Holmsted, der også kan oplyse, at drengen er udskrevet fra sygehuset igen.

Annonce

Brændte voldsomt

Ilden spredte sig til selve garagen, forklarer indsatsleder hos Beredskab Fyn, Kenny Christensen.

- Vi blev kaldt ud til en brand i en fritstående garage, og da vi ankom, der brændte det ret voldsomt, siger Kenny Christensen.

- Branden fik vi slukket i løbet af fem minutter, og herefter var der tale om efterslukning, lyder det fra indsatslederen, der tilføjer, at der var god hjælp fra naboer, som hurtigt var på stedet og fik sprøjtet vand på den brændene garage.

Beredskabet blev kaldt ud til branden klokken 14.48.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Hundeejer: Barfoed-skilte er idioti

Leder For abonnenter

I Sherwood-skoven

Udligningsordningen er et fantastisk værktøj, der gør Danmark til et mere lige samfund, for den mellemkommunale udligning betyder i al enkelthed, at de kommuner, der har mange penge, giver en lille del af deres velstand til de kommuner, der har færre eller få penge. Udligningsordningen er derfor en ægte Robin Hood-løsning, som de fleste danskere bør kunne være enige om. Det betyder selvsagt ikke, at danskerne - både politikerne og folk, som vi er flest - er enige om, hvordan udligningsordningen skal strikkes sammen. Man kan, som det fremgår af stort set samtlige medier i denne tid, skændes om økonomiske nøgletal og detaljer i en sådan udligningsordning i én uendelighed. For ordningen skiller selvfølgelig vandene. De, der har udsigt til at få flere penge i kassen i kraft af en ny udligningsordning, er som regel fulde af ros til og argumenter for, hvorfor ordningen er velfungerende. Omvendt er de, der kan se frem til at få færre penge i kommunekassen, kritiske over for ændringerne. Sagen er, at alle politikere, uanset landsdel og politisk syns- og standpunkt, allerhelst bare vil have flere penge til deres egen kommune. Social- og indenrigsministeren blev i sidste uge kritiseret for at manipulere eller hemmeligholde en række af de tal, der ligger til grund for beregningerne i regeringens forslag til en ny udligningsreform. Det har ministeren undskyldt - og samtidig korrekt pointeret, at man kan gøre tallene op på flere forskellige måder. Og det er sandt. Udligningsordninger er svært stof for de fleste, inklusive mange økonomer og politikere. De enkelte parametre, der ligger til grund for både den gamle udligningsordning og regeringens forslag til en ny udligningsordning, kan diskuteres og endevendes i én uendelighed. Derfor er kritikken af og debatten om ordningen både relevant og nødvendig. Det ændrer blot ikke på, at vi alle, fattige som rige, socialister som liberale, jyder som fynboer, bør glæde os over, at udligningsreformen gør Danmark mere lige. På ægte Robin Hood-manér. Ligesom i Sherwood-skoven.

Kerteminde For abonnenter

Da toget begyndte at stoppe, sagde det 'woom': Succesen af Langeskov Station kan måles på flere måder

Annonce