Annonce
Odense

Pågrebet for rullende kamera: Dramatisk morgen med påsatte brande i Odense - to mænd anholdt og sigtet

Blandt andet gode vidneforklaringer hjalp politiet med hurtigt at komme på sporet af de to mænd, som nu er sigtet i sagen. Billedet er fra den anden brand. Foto: Local Eyes
Fyns Politi mener, at to mænd på hhv. 21 og 26 år stod bag to brande i Kochsgade-kvarteret i Odense tidligt lørdag morgen.
Annonce

To gange tidligt lørdag morgen måtte brandvæsen og politi rykke ud til det, der formodes at være påsatte brande i Kochsgade-kvarteret i Odense C.

Vagtchef hos Fyns Politi Lars Thede oplyser, at to mænd på henholdsvis 21 og 26 år er anholdt i sagen og lørdag klokken 12 fremstilles i grundlovsforhør.


På baggrund af gode vidneforklaringer og vores patruljehundes arbejder ender vi med at anholde to personer, som vi mistænker for at have påsat de her brande.

Lars Thede, vagtchef ved Fyns Politi


- Den første anmeldelse får vi klokken 04.52, og den går på, at der skulle være brand i et fritidshus på Violvej. Da vi kommer derud, er fritidshuset overtændt, oplyser vagtchefen.

Annonce

Billeder og video fra den første brand  

Billeder af den første brand på Violvej. Foto: Local Eyes

Næste episode fandt sted kort efter, klokken 05.25 . Igen i samme område af byen.

- Der er ild i en bil i en carport og op ad et hus. Meget tyder på, at man i forbindelse med brandstiftelsen her har slæbt en affaldscontainer hen og tændt ild op ad bilen, så den er brudt i brand, hvorefter branden har bredt sig, siger Lars Thede.

Annonce

Billeder og video fra brand nummer 2  

Billeder af den anden brand. Foto: Local Eyes

At det kort tid efter lykkedes at finde de to, som politiet mistænker for at stå bag ildpåsættelserne, skyldes ikke mindst, at der var vidner, oplyser vagtchefen.

- På baggrund af gode vidneforklaringer og vores patruljehundes arbejder ender vi med at anholde to personer, som vi mistænker for at have påsat de her brande, siger han.

Annonce

Billeder og video fra anholdelsen  

Billeder af anholdelserne. Foto: Local Eyes

Anholdelserne fandt sted på Monbergsvej i samme område, hvor brandene blev påsat.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce