Annonce
Fyn

Dramatisk biljagt på Vestfyn: To unge på flugt fra politiet

Politiet jagtede søndag en bil med høj fart fra Assens til Hjærup på Vestfyn. Her blev to unge mænd anholdt. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Med høj fart jagtede politiet søndag en bil med to unge mænd fra Assens til Gelsted, inden de blev anholdt i en skov. Den ene havde frakendt kørekortet, og begge er blevet præsenteret for et hav af færdselslovsovertrædelser.

En biljagt fandt søndag middag sted fra Assens til området omkring Gelsted på Vestfyn, hvor to unge mænd med politiet lige i hælene nægtede at standse.

Episoden fandt sted klokken 11.30, hvor en politipatrulje i Assens så de to unge mænd i bilen. De ville stoppe bilen rutinemæssigt, men det havde de unge mænd tilsyneladende ikke lyst til. De satte i stedet farten op og flygtede i retning mod Middelfart.

- På et tidspunkt var farten så høj, at vores patrulje mistede kontakten til bilen, men takket være god hjælp fra civile borgere fik vi et tip om, hvor vi kunne finde den, siger vagtchef Lars Thede, Fyns Politi.

Betjentene fandt bilen i den lille landsby Hjærup syd for Gelsted, men gerningsmændene havde for længst taget flugten. Derfor blev politihundene sat ind, og de fik straks færten af dem til en lille skov i nærheden.

Her blev de to mænd - en 26-årig mand fra Nordjylland og en 27-årig mand fra Assens-kanten - fundet, og den ene nåede at blive bidt af politihunden. De blev efter anholdelsen taget med på politigården, hvor de søndag eftermiddag blev afhørt. Når de ikke havde haft lyst til at standse i Assens, men i stedet valgte at flygte fra politiet, skyldtes det ifølge vagtchef Lars Thede, Fyns Politi, at den 26-årige fører af bilen var frakendt kørekortet.

- De er nu blevet præsenteret for et hav af færdselslovsovertrædelser, siger vagtchefen.

Efter afhøring blev begge mænd løsladt, men der venter dem senere et retsligt efterspil.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce