Annonce
Erhverv

Dramatisk advokatkonkurs nærmer sig afslutning: Der bliver ikke én krone til kreditorerne

Ole Maare er igennem de seneste par år både gået personligt konkurs og konkurs med flere selskaber. Arkivfoto: Nils Svalebøg
Kammeradvokaten er tæt på at have afsluttet konkursboet efter Ole Maare advokatfirma Maare Advokatanpartsselskab. Det har længe stået klart, at der ikke bliver en krone til de kreditorer, der har meldt krav for næsten 11 millioner kroner.
Annonce

Odense: Der mangler nu kun nogle ganske få undersøgelser, før Kammeradvokaten er klar til at afslutte konkursboet efter Ole Maares advokatfirma – Maare Advokatanpartsselskab.

Det fremgår af den seneste redegørelse til kreditorerne, der samlet set har meldt krav i boet for lige knap 11 millioner kroner. Kreditorerne behøver dog ikke at nærlæse redegørelsen for at kunne konkludere, at de ikke vil få en flad femøre tilbage af de penge, som de har mistet.

De få aktiver, der er samlet sammen i boet, går nemlig til advokatfirmaets bank, der har haft tegnet et virksomhedspant i alle firmaets aktiver.

Annonce

Meldt til politiet

Kammeradvokaten har i forlængelse af sine undersøgelser indstillet til, at Ole Maare bliver idømt konkurskarantæne, så han i en periode på tre år ikke kan drive virksomhed, som han ikke selv hæfter personligt for.

Derudover har det af tidligere redegørelser fremgået, at Ole Maare er blevet meldt til politiet.

Den politianmeldelse har Ole Maare dog tidligere nedtonet.

- Jeg ved, at kurator har foretaget en anmeldelse til politiet. Men kurators egen mening er, at det måske kan give en bøde på et par hundreder kroner. Så det er altså ikke noget, som er voldsomt, og jeg har heller ikke hørt fra politiet endnu. Og det kommer jeg da nok heller aldrig til, sagde Ole Maare i sommers.

Annonce

Afsat som fondsformand

De seneste år har udviklet sig dramatisk for Ole Maare, som også er gået personligt konkurs med en stor skattegæld.

Derudover har han måttet forlade posten som formand for velgørenhedsfonden Kirsten og Volmer Rask Nielsens Legat. Det skete efter afsløringer af, at han i en årrække havde haft en dobbeltrolle som formand og administrator for fonden, så han i praksis godkendte sine egne regninger til fonden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Her er argumenterne for, hvorfor salget af Odense Havn til én entreprenør er en god idé - eller en rigtig dårlig

Fyn

33.000 indkaldt på en gang: Kronisk syge fynboer kan få første Covid-19 vaccine stik i marts eller først i april

Annonce