Annonce
112

Eksplosionsagtig brand: Mand omkommet i Kerteminde

Forsøg på at redde mand fra brændende bygning mislykkedes. Hurtig indsats fra brandvæsenet sikrede, at ilden ikke bredte sig til de omkringliggende gamle huse i indre by.

Kerteminde: Den tidligere hjemmeværnsgård i Kerteminde var mandag omkring klokken 18 ramme om et større drama, der endte med at koste en person livet.

Bygningen ligger i Vestergade 25, der en del af indre by, og branden kunne nemt have spredt sig til de omkringliggende gamle huse, hvis ikke brandvæsenet havde været hurtigt fremme.

Ifølge Stiftstidendes oplysninger forsøgte personer på stedet at sparke døren ind til huset, hvor der befandt sig en person, men man måtte opgive forsøget på at få manden ud, fordi der var så meget røg i rummet, forårsaget af en nærmest eksplosionsagtig brand.

Ifølge vagtchef ved Fyns Politi, Steen Nyland, bar brandfolk senere en livløs person ud af bygningen, og hans liv stod ikke til at redde. Hvem den afdøde er, vides endnu ikke, men det er ikke den person, der boede i rækkehuset.

Fyns Politi kan på nuværende tidspunkt heller ikke oplyse noget om de nærmere omstændigheder omkring branden.

Det er altså endnu uvist, hvordan branden er opstået, og hvorfor den udviklede sig så hurtigt, men alarmen gik klokken 17.45.

Foto: Charlotte Pedersen
Foto: Charlotte Pedersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fyn

Gense live-læsermøde: Minister besvarede fynboernes spørgsmål inden trafik-forhandlinger for milliarder

Coronavirus

Live: Selvtest kan åbne for at sende flere elever tilbage i skole

Nordfyn For abonnenter

Brugsuddelere i nødråb til politiet efter bekostelige tyverier: Samme tyv med smag for champagne og dyre vine kommer igen og igen

Annonce