Annonce
Faaborg-Midtfyn

Drak eget urin, snittede penisser af træ og lugtede til sine beskidte underbukser: Camilla og Martha fra Midtfyn overlevede 29 dage i vildmarken

Alene i vildmarken gav parret mange oplevelser. Sammen skulle de slå sult og kulde. Deres største bekymring for programmet var, hvordan deres kommunikation ville være. Nu hvor programmet er slut, kommunikerer ægteparret bedre end nogensinde med hinanden. Foto: United Production
Ægteparret Camilla Varming Nielsen og Martha Marie Jensen fik en tredjeplads i DR-programmet "Alene i vildmarken". Den norske ødemark fik Camilla til at sniffe til sine beskidte trusser og drikke sit eget tis, men parret kom også tættere på hinanden og på naturen.

Krarup: Hvad skal man lave, når man keder sig i den norske vildmark?

Mulighederne er få. Hvis man har lidt ekstra energi, kan man samle bær. Man kan også arbejde videre på sit shelter. Ellers er en tredje mulighed at snitte penisser af træ.

Og den sidste mulighed er netop dét, som midtfynske Camilla Varming Nielsen gjorde i DR-programmet "Alene i vildmarken". I den sammenhæng proklamerede hun, at hun gerne ville sælge dem for en tusse - i stil med Kay Bojesen-aberne.

Annonce

- Jeg begyndte at snitte mod slutningen af programmet for at få noget andet underholdning. Jeg vidste ikke, hvad jeg snittede, men Martha blev ved med at sige, at den lignede en penis. Så kunne jeg lige godt snitte en penis, hvis det lignede en, fortæller Camilla Varming Nielsen.

Camilla Varming Nielsen snittede penisser af træ i programmet: - Som nysnitter kan jeg anbefale at snitte penisser. Det er let og underholdende, og jeg har også fået et par bestillinger, fortæller Camilla om sine skulpturer. Foto: United Production

Dét tilbud gælder stadigvæk seks måneder efter, at Camilla Varming Nielsen og Martha Marie Jensen er vendt hjem til Krarup. Det er også en af de scener, som har gjort det midtfynske iværksætterpar kendt over Danmark.

Det sidste afsnit af "Alene i vildmarken" blev sendt i torsdags, hvor ægteparret fik en flot tredjeplads efter 29 dage i ødemarken.


Jeg har landskendt urin.

Camilla Varming Nielsen


- Vi har virkelig lært at blive nogle vildmarkstyper, som vi ikke har været tidligere. Vi lærte at lytte til os selv og ikke bare gå hovedløst efter et mål. Vi lærte at leve i tillid og forbinde os endnu mere til vores energicentre og til jorden, vi lever på.

Positiv tilgang

I programmet har ægteparret, der til dagligt driver Fyens Økologi i Krarup, været udsat for sult, kulde og isolation i den norske vildmark.

Man har blandt andet kunnet se Camilla Varming Nielsen drikke sin egen urin og sniffe til sine beskidte trusser - det vender vi dog tilbage til. Derudover kunne seerne se, hvordan kvinderne takkede fisk og træer for deres offer, når de fangede og fældede for at få mad og ly.

Martha Marie Jensen (t.v.) og Camilla Varming Nielsen ejer virksomheden Fyens Økologi, som har en mission om at udbrede endnu mere økologi på Fyn. De har også drevet Skovlyst Æg, hvor de solgte økologiske æg i Krarup. Foto: United Production

- Vi har i mange år arbejdet med taknemmelighed og ændre vores tankegang til det mere positive. Det viser sig, hvis du går i seng og har været taknemmelig, så bliver dagen efter mere positiv. Det er også en respekt over for naturen, forklarer Camilla.

Den positive tilgang var netop, hvad der gav dem styrke til at blive i vildmarken i så lang tid.

- Man har altid lyst til at forlade det negative. For eksempel når man fryser, så går man indenfor for at få varmen. Eller når man er sulten, så spiser man. Det hjalp os til at kunne nyde at være i vildmarken, for hvis alt var negativt, så ville vi tage hjem.

Annonce

En masse kærlighed fra seerne

Ægteparret er - efter deres egne ord - et alternativt par. Martha Marie Jensen har især været bekymret for, hvad andre mennesker kommer til at sige eller tænke om parret. Det fortalte hun til avisen i marts, inden programmet blev sendt.

Frygten for, hvad andre kommer til at sige, har dog været ubegrundet. Camilla Varming Nielsen fortæller nemlig, at oplevelsen har været positiv.

- Rigtige mange dejlige mennesker har skrevet, at de har været glade for at se programmet og glade for at se den alternative tilgang til livet i et positivt lys. En del personer har spurgt, om vi holder foredrag og kurser, hvor de kan lære mere om, hvordan man vender tingene til det positive, siger Camilla Varming Nielsen.

Hvis parret har fået negative kommentarer, har det omhandlet Camilla Varming Nielsens urindrikkeri.

Annonce

Gift med en morgenurin-dranker

- Jeg er gift med en morgenurin-dranker, er de gyldne ord fra Martha Marie Jensen.

I programmet kunne man se Camilla Varming Nielsen gå på hug og tisse i en grøn kop, som hun bagefter drak af. Hendes såkaldte "morgenpotion".

- Jeg har landskendt urin, siger hun i dag med et grin.

Ægteparret er taknemmelige for, hvordan programmet er blevet klippet sammen. - Jeg er glad for, at produktionen har ikke sat cirkusmusik bag nogle af de hulubulu-ting, vi siger. Vi fremstår i et billede, som vi kan genkende, siger Camilla Varming Nielsen. Foto: United Production

- Jeg havde forberedt hjemmefra, at jeg ville dyrke den yogiske praksis, som hedder Amaroli. Yogierne bruger det til at højne deres energi, og derudover befinder der sig mange næringssalte i vores urin. Jeg drak ikke min urin på grund af væskemangel, men på grund af næringssaltene, forklarer hun og uddyber:

- Man skal se på det som affald: I gamle dage smed man alt affald til forbrænding, men nu deler vi det op og genanvender det, og det samme gælder for urin. Der er ting i urinen, som man kan genanvende.

Ifølge Camilla hjalp urinen hende med at få mere energi. Inden hun begyndte at drikke sin såkaldte "morgenpotion", kunne hun gå 10 meter og få muskelkramper, men efter sin gule drik kunne hun gå 50 meter.

Annonce

Sniffede til beskidte trusser

Men det var ikke det eneste, som Camilla Varming Nielsen gjorde, og som resten af Danmark lagde mærke til. I programmet sniffede hun nemlig også til sine trusser - et par trusser, hun havde haft på i cirka 18 dage.

- Jeg kunne godt få dem skiftet, men det krævede, at man tog meget tøj af, og jeg kunne godt lide at holde varmen. At skulle holde en ren underbukshygiejne lå også langt nede på prioriteringslisten. Men på et tidspunkt kunne jeg lugte i soveposen, at nu var det en god ide at få dem skiftet, forklarer hun.

Men grunden til, at Camilla Varming Nielsen valgte at sniffe til trusserne på åbent tv, var for at bryde et tabu.

- Jeg tror, at mange lugter til deres egne underbukser. Det er en naturlig ting, men det er fyldt med skyld og skam, og derfor gjorde jeg det på kamera.

- Og hvordan var det så?

- Jamen det var det, man kalder at tage en for holdet. Hold kæft det var ækelt. Jeg har vasket dem flere gange og haft dem i fryseren, men det har været svært at gøre dem brugbare igen, siger hun og griner.

Annonce

Vil gerne have børn

Men vildmarken har bragt andet end bare tis og beskidte trusser med sig. Parret er kommet tættere på hinanden, kommunikerer bedre, og så er de kommet frem til et ønske for fremtiden: nemlig at få børn.

I programmet kunne man se, at deltagerne tabte sig. Camilla Varming Nielsen og Martha Marie Jensen tabte hver cirka 10-14 kilo. Foto: United Production

For da en båd henter det midtfynske ægtepar i sidste episode, siger Camilla Varming Nielsen og Martha Marie Jensen, at de gerne vil have børn. Og nu, seks måneder efter de kom hjem, gælder den plan stadig.

- Det er absolut stadig en plan, men forløbet efter vi er kommet hjem har været hårdt og stressende med vores virksomhed og corona-restriktioner. Vi skal begge lige komme ovenpå igen, forklarer Camilla Varming Nielsen og løfter sløret for, at drømmen nok ikke ligger så langt ude i fremtiden.

- Vi har måske fundet en donor, så det glæder vi os til at se, om det bliver til noget.

Alene i vildmarken

DR-programmet "Alene i vildmarken" blev i denne sæson sendt i et nyt format. Det betyder, at deltagerne i år ikke skal være alene i ødemarken, men sammen i par.

Programmet blev første gang vist torsdag den 18. marts klokken 20.00 på DR1, og derefter kunne man følge deltagerne hver torsdag. Programmet kan også ses på DR TV på nettet.

I alt deltager seks par i programmet. De seks par kommer fra forskellige baggrunde, fra forskellige dele af landet og er i forskellige aldersgrupper.

Programmet foregår i den norske ødemark.

Parrene begynder hver for sig. Den ene deltager begynder på "habitatet" - det sted, hvor parret skal bygge lejr, fiske og overleve længst muligt. Den anden bliver sat af i flere dages vandreafstand fra habitatet, hvor personen skal kæmpe sig igennem vildmarken for at nå frem til sin makker.

Derefter gælder det om at holde ud så længe som muligt.

Annonce
Odense

Tag kandidattesten her

Nordfyn For abonnenter

Svømmehal og spillested midt i skoven: Det gamle mejeri i Rue tager form

Danmark

Fredagens coronatal: Yderligere 1270 er testet positive for corona

Annonce
Annonce
Annonce
Fyn

Otte ud af ti overvejer at forlade jobbet: Hårde arbejdsvilkår presser ambulancereddere - Odense er særligt ramt

Odense For abonnenter

Nomineret til Danmarks bedste bager: Fødevarekontrollen fandt ekskrementer og gnavemærker i marengs

Erhverv

Nikotinposer kan spare samfundet for milliarder, mener fabrikant: Men... skal en afhængighed erstatte en anden?

Sport For abonnenter

Navne fra Odense Idrætshal - med Elvis som fan, ABBA, giftige nordfynske overhåndsserver og ildløs i madvognen

Faaborg-Midtfyn

Én faktor betyder 'alverden', konkluderer valgforsker: Se kortet her - sådan stemte du og dine naboer sidste gang

Sport For abonnenter

Denmark Open slår flot med halen i Odense Idrætshal - alle drømte om en finale mellem Momota og Axelsen

Danmark

Fredagens coronatal: Yderligere 1270 er testet positive for corona

Kerteminde

Dragefestival - Drageoptog fra Fjord&Bælt og masser af aktiviteter

Kerteminde

Redningsaktion fik Folmers køer tilbage på land: - Det var lige før, at de var begyndt at svømme

KANDIDATTEST

Ved du hvem, du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Kultur For abonnenter

Skilsmisse førte til lammende sorg: Trine fik et øksehug i hjertet, der aldrig forsvinder

Erhverv For abonnenter

Sif og Andreas er landmænd på en ny måde: 2000 medlemmer ejer gården og de vil give mere til jorden, end de tager

Nyborg For abonnenter

Helt til grin: Komiker tager gas på Nyborg Slot

Annonce