Annonce
OB

DR's Henrik Liniger blev kaldt Gary efter Lineker

Gary Lineker er gået Henrik Liniger i bedene med mikrofonerne. Foto: REUTERS/Oli Scarff

Tommy Møller Nielsen var tilbage på stadion igen som scout for Manchester United.

-------------------

Der var en anelse ravage på pressetribunen.TV3 Sport havde fået studie mellem pressepladserne og VIP-bygningen, fordi der var indrettet lounge til sponsorer, der havde lejet sig ind i tv-skyboksen, som jo ellers er blevet bygget til netop det formål og som er en del af kravene fra tv-stationerne. Sådan er der så meget. Kenneth Emil Petersen, Bo Henriksen og Andreas Laudrup måtte æde den.

Annonce

------

OB har ofte vundet med 1-0 i Aalborg i Superligaens 30-årige historie. Faktisk fem gange. OB's målscorere i de fem udesejre har været Esben Hansen, Hans Henrik Andreasen, Peter Utaka, Rasmus Festersen og senest Casper Nielsen. OB har omvendt kun tabt en gang med 1-0 til AaB i Odense, men det nederlag kan til gengæld huskes.

--------

OB tabte i sin nedrykningssæson 13. april 1998 på det "nye" Odense Stadion - Fionia Park - på et selvmål af Carsten Dethlefsen efter 62 minutters spil. Som om det ikke var slemt nok i forvejen, så blev AaB's Jens Jessen vist ud efter blot 33 minutter og den nuværende tv-ekspert Jesper Grønkjær fik gult/rødt i det 46 . minut, så OB spillede mod blot ni nordjyder i hele anden halvleg. Efter 1-0-nederlaget kom træner Roald Poulsen til sige, at det kan være vanskeligt at spille mod ni modspillere.

--------

Godt to uger senere blev Roald Poulsen fyret, og OB var stort set rykket ud af Superligaen. Bestyrelsesformand Fritz Bonde indsatte  ynglingetræner Jens Plambech i rollen som cheftræner. Jens Plambech havde allerede prøvet at stå på sidelinjen som cheftræner sammen med assistenttræner Per Nielsen i en kamp mod FCK, fordi træner Roald Poulsen havde meldt afbud til kampen på grund af en konfirmation. Herfølges Bo Henriksen sænker OB i Jens Plambechs første kamp som cheftræner i spidsen for OB, der rykkede ud efter den kamp.

----

Plambech fik OB tilbage til Superligaen, men i slutningen af august 1999 henvendte han sig til OB’s bestyrelse med det formål at vende den sportslige situation, og ledelsen valgte at forfremme sportschef Torben Storm til træner efter kun et point i de fem første kampe i Superligaen efter oprykningen.

------

Fynske Kent Bøgelund var dommerudvikler på tribunen og observerede Mads-Kristoffer Kristoffersen, der snart vil få besøg af flere sportsjournalister fra JyskFynske Medier til en dommerdag i hans hjemby Horsens den 25. maj. Det vil formentlig en gang for alle løse problemerne omkring VAR....Og så må han forklare, hvorfor det var tilladt for Kristoffer Pallesen at rive Issam Jebali i trøjen inde i feltet uden nogen form for konsekvens.

-----

Morten Bruun fra Discovery var til stede for research, for det var Viasat, som viste kampen. Han fik sig en snak med Henrik Liniger fra DR og OB's scout Ole Nielsen. Henrik Liniger blev hele sin ungdom ikke kaldet andet end Gary efter den engelske målsluger Gary Lineker.

Annonce
Odense For abonnenter

Nyt notat afslører dyb frustration i specialenhed mod bander: Kriminelle går under jorden, men kan beholde kontanthjælpen

Annonce
Annonce
Annonce
Assens For abonnenter

Kæmpe solcellepark til 78 millioner bliver taget i brug om få dage: - Vi forventer, at varmeprisen falder med ti procent

Annonce