Annonce
Middelfart

Middelfart Kultur og Bibliotek redder frøerne sammen med DR Ramasjang

Fra den 12. april til den 3. maj vil der være forskellige aktiviteter i kommunen med frøer i centrum. Foto: Middelfart Kultur og Biblioteker

Middelfart: Bierne, havets dyr og fuglene.

Det er de dyregrupper, der tidligere har været i centrum for DR Ramasjangs kampagner "Ramasjang redder...", hvor tv-stationen sammen med landets børn gør en indsats for at redde en dyregruppe i den danske natur. I år er det blevet frøernes tur til at blive reddet.

Vandhuller skal forbedres, haletudser skal studeres, og der skal males trædesten til landets grønne arealer. "Ramasjang redder frøerne" er for børn i alderen fire til otte år og løber fra starten af april og frem til starten af maj.

Annonce

I Middelfart Kommune hopper bibliotekerne i år med på projektet med forskellige corona-venlige aktiviteter med frøer som tema:

Fra den 12. april til den 3. maj kan børnene på bibliotekerne i Middelfart, Ejby og Nørre Aaby hente en to go-pose med et frøredder-kit bestående af en hoppebane og gode idéer til, hvordan de selv kan hjælpe med at redde frøerne.

Ligeledes kan de få en kreapose og klippe deres egen frø.

I samme periode kan kommunens børn lege, at de er en frø i frøspillet, der bliver opstillet på KulturØ-pladsen. Frøspillet er en hoppebane, som består af fem tørre vandhuller, man skal hoppe imellem og løse opgaver.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce