Annonce
Middelfart

Dorte vil ikke længere arbejde uden løn: Aktiv Fritid lukker i Middelfart

Dorte Ørgaard Andersen har allerede fået to nye job, og forretningen vil derfor kun være delvist åben indtil lukningen 1. august. Foto: Søren Gottwald
- Jeg vil ikke længere arbejde gratis og har derfor fundet nye jobs som lønmodtager, siger Dorte Ørgaard Andersen, der nu har sat butikken i Østergade i Middelfart til leje.

Middelfart: Først lukkede de lokale softgun-baner, og folk skal nu helt til Holstebro for at skyde løs på hinanden. Bagefter kom coronaen og tog den sidste luft ud af omsætningen. Og nu vil indehaveren af forretningen Aktiv Fritid Lillebælt i Middelfart ikke være med længere og lukker sin forretning 1. august.

Så ringe har salget været de sidste to år, at regnskabet kun er gået i nul, fordi Dorte Ørgaard Andersen ikke har fået udbetalt løn.

- Jeg er så heldig, at min mand har et godt job som maskinmester, så vi har fået tingene til at hænge sammen, men nu gider jeg ikke arbejde gratis længere, forklarer Dorte Ørgaard Andersen, der åbnede forretningen med softguns, skudsikre veste og andet sikkerhedsudstyr samt outdoor-beklædning i Middelfart for ni år siden.

Annonce

Glæder sig til kollegaer

Det var dengang i store lokaler bag bilforretningen på Hovedvejen 19 i Middelfart. To år senere købte hun sammen med sin mand ejendommen i Østergade 25.


En stor del af vores omsætning stammer fra vores webshop, så det har været ensomt med de få kunder i butikken de sidste par år. Det bliver derfor rart med nogle at tale med igen.

Dorte Ørgaard Andersen, Aktiv Fritid


Forretningslokalet er på 206 kvadratmeter og kan inklusive tre kundeparkeringspladser bagved lejes for 14.000 kroner om måneden plus moms. Den 125 kvadratmeter store lejlighed ovenpå er netop blevet sat i stand og skal også lejes ud.

Dorte Ørgaard Andersen har allerede fået job som handicaphjælper og hos DSB. Aktiv Fritid Lillebælt vil derfor kun være delvist åben indtil lukningen.

- Det er simpelthen så nemt at få arbejde for tiden. Jeg søgte tre jobs og fik tilbudt dem alle tre, siger den snart forhenværende butiksejer, der foruden løn også glæder sig til nye kollegaer.

- En stor del af vores omsætning stammer fra vores webshop, så det har været ensomt med de få kunder i butikken de sidste par år. Det bliver derfor rart med nogle at tale med igen, siger Dorte Ørgaard Andersen.

Annonce
Odense For abonnenter

Kaos i handelsgade trækker ud: Truer med dagbøder til byggefirmaer - Pengene burde gå til os

Fyn

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Mandagens coronatal: Fortsat under 100 indlagte - 17 i respirator

Annonce
Annonce
Annonce
Nyborg

Årsag til dødsulykke i børnehave er nu fundet

Sydfyn For abonnenter

Fra vild mose til tør græsmark: Godsejer anmeldt til politiet for at dræne naturbeskyttet moseområde

Odense

Ny friskole åbner i Odense: De drømmer om at rykke ind på havnen

Sport

Max Fenger kan få chancen hos OB i pokalkamp

Sport

Han var med, da OB senest vandt DM-titlen: Også OB skal nu levere i Jørn Bonnesens ånd

Danmark

Mandagens coronatal: Fortsat under 100 indlagte - 17 i respirator

Navne

Begravelser og bisættelser torsdag den 23. september

SØSIDEN

Thomas Blachmans husbåd: Gammel Svendborgsund-færge vendte hjem

Erhverv

Marianne storsmiler efter endnu en rekordsommer i havnekiosk på lille ø: Det er første gang nogensinde, hun har solgt bleer

Bagsiden

Kan du banke en gås - eller en elefant? Svenskerne kan

Odense For abonnenter

Fik unikke H.C. Andersen-klip for 320.000 kroner: Ja, digteren har faktisk været i Afrika

Sport

OB'er føler sig ikke helt som stamspiller lige nu: Kløve vil klemme sig ind på sine pladser

Annonce