Annonce
Kerteminde

Dorte sørger for, at senioridrætten kan være 'sammen hver for sig'

Normalt er der mange, når der er senioridræt i Kerteminde. Det er dog længe siden, der sidst har været mange samlet på gulvet i hallen, og i øjeblikket er der slet ikke nogen gymnastik, fordi restriktionerne forhindrer det. Arkivfoto: Yilmaz Polat

Kerteminde: Fysisk aktivitet og samvær er to nøgleord i Kerteminde Senioridræt.

I øjeblikket betyder corona-restriktionerne, at samværet ikke er muligt. Dorte Kempf, som er en af instruktørerne i Kerteminde, sørger nu alligevel for, at senioridrættens medlemmer får sved på panden, selv om de for tiden ikke må stå i hallen.

Dorte Kempf er gymnastikinstruktør i Kerteminde Senioridræt og sørger lige nu for, at der kommer sved på panden, selv om seniorerne ikke må mødes. Privatfoto

Lige nu er udtrykket "sammen hver for sig" populært, og det har gymnastikinstruktøren gjort brug af. Hun har lavet et træningsprogram for seniorgymnastikken og har lagt det på Facebook til stor glæde for de mange hjemsendte seniorer.

Træningen, som efter sigende får pulsen op, er også tilgængelig for dem, som ikke er medlemmer. Man skal blot søge på ”Kerteminde Senioridræt” på Facebook. Så er man på.

Den 2. februar kommer der et nyt program og nye udfordringer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce