Annonce
Middelfart

Donation på 73.000 kroner: Elever fra Brenderup Realskole har lavet forundringsrum

Kunstner Steffan Herrik hjalp eleverne med deres projekt. Han var også med, da eleverne præsenterede det færdige resultat for forældrene. Foto: Heine Sand
Elever fra Brenderup Realskole har lavet et forundringsrum, som havde fernisering fredag 27. september.

Brenderup: 3. klasse på Brenderup Realskole afslutter hvert år deres SFO-tid med et kunstprojekt. I år er det blevet til noget ganske særligt, idet eleverne sammen med Steffan Herrik har lavet et forundringsrum.

Som optakt til projektet tog skolen ud til Brandts Klædefabrik for at se sanseudstillingen af Arne Møller, som hedder "Kom hjem og besøg mig en dag". Udstillingen består af en masse rum, der er indrettet meget forskelligt. Steffan Herrik viste rundt i udstillingen, hvorefter børnene gik på opdagelse i rummene.

Børnene fik derefter til opgave at medbringe forskellige ting, som skulle bruges til Brenderup Skoles forundringsrum. Det kunne være gammelt legetøj, pyntegenstande eller ting, der ikke fungerede mere. Disse blev malet enten i sort eller hvidt og stillet på hylder.

Der er nok at forundre sig over i forundringsrummet. Foto: Heine Sand

Tapet til væggene

Der blev også lavet tapet til væggene. Det bestod af tryktegninger, som blev fremstillet på et bord, hvori der var fræset figurer. Børnene skulle desuden skrive et ønske på et stykke papir, som efterfølgende blev lagt i syltetøjsglas og derefter i en sort kasse med låg, der blev sømmet fast. Kassen må først åbnes ud i fremtiden.

Fredag 27. september blev der holdt fernisering, hvor forældre kunne komme og se rummet, og det var der mange forældre, der benyttede sig af. Rummet kan fremover frit benyttes i undervisningssammenhæng.

LB Forsikring havde doneret 73.000 kroner til projektet.

Eleverne havde selv fremstillet tapet til forundringsrummet. Foto: Heine Sand
Forundringsrummet på Brenderup Realskole. Foto: Heine Sand
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Professor efter omdiskuterede klimaanbefalinger: Færre biler giver nye muligheder i Odense

Kerteminde For abonnenter

Hvor tæt kan bådene pakkes på marinaen? - Arkitekten kender ikke meget til sejlsport, siger sejler

Odense For abonnenter

Kerteminde vogter miljøet i Odense Fjord: Er ikke med i ny gruppe, der vil redde fjorden

Assens

Tina undrer sig over 'sandstrandsrabatter' i industriområde: - Det ville passe så fint, hvis vi var en vesterhavskommune, men det er vi ikke

Annonce