Annonce
Erhverv

Dobbelt succes på cykel: Fik både bedre fysik og netværk

Rekrutteringsekspert Peter Kold fra Kerteminde i front for gruppen på Mallorca i sommer - Kold er med igen i den kommende sæson. Foto: Casper Helbo-Nielsen

Peter Kold, ejer og direktør i rekrutteringsfirmaet Kold+Partners i Kerteminde, fandt både et omfattende fynsk netværk og vejen til en bedre fysik, da han kom med i cykelnetværket i Fynsk Erhverv.

- Det er megafedt.

Peter Kold, der startede rekrutteringsfirmaet Kold+Partners i Kerteminde i 2015, er ikke i tvivl om de positive effekter af at være med i cykelnetværket Business Challenge Cykling, som han blev del af for første gang i år.

- Jeg har aldrig cyklet op ad et bjerg før eller i en gruppe på flere end to-tre stykker, men det har virkelig været godt - og hårdt, siger Peter Kold, som finder ingeniører og andre specialister til projektopgaver i tele- og kommunikationsbranchen.

I øjeblikket har han bl.a. en gruppe på tre ingeniører siddende hos teleselskabet 3 til en større projektopgave.

Før Kold kom med i netværket hos Fynsk Erhverv, havde han været på jagt efter at udvide sit netværk i det fynske erhvervsliv. Han forsøgte ad mere traditionel vej - bl.a. også gennem møder hos Fynsk Erhverv.

- Jeg deltog bl.a. i en række møder hos Fynsk Erhverv, men det gav mig ikke rigtig det, jeg søgte, men det har deres cykelnetværk gjort, det har været helt kanon, siger han i dag.

Han skal helt sikkert med på cyklen hos netværket igen efter nytår, understreger den 45-årige rekrutteringsekspert fra Kerteminde.

- Det har været super godt på mange måder. Fysisk selvfølgelig og personligt, jeg har lært nogle fede mennesker at kende. Og så har jeg lige pludseligt fået et stort netværk, som jeg også har handlet med og adgang til en masse mennesker, hvis jeg skal bruge hjælp. Vi har bl.a. skiftet pensionsselskab og fået en meget bedre løsning, siger Peter Kold, som forleden var til årsmøde hos Fynsk Erhverv.

- Og der opdagede jeg, hvor stor et netværk, jeg har opbygget gennem cykelholdet, siger han.

Annonce
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Mai-Britt skal ikke længere holde vejret af nervøsitet: To år efter politiker-løfte er vakkelvornt vippeleje omsider blevet fikset

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Frygteligt, grotesk og helt vanvittigt: Folketinget kræves på banen i sag om 'betongulv' i skovbund

Fyn For abonnenter

Nyborg-rektor kæmper for opholdstilladelse til syrisk elev: - Jeg tror på Aya, når hun siger, hun er i fare

Annonce