Annonce
Cykelsport

Fyn træder til efter udskydelse: DM i cykling kommer til Middelfart

DM i cykling kommer til Middelfart i år. Arkivfoto: Kim Haugaard
Cykling Odense har meldt sig som arrangør af dette års DM i landevejscykling - efter at det stort anlagte DM-arrangement i og ved Grindsted er blevet udskudt til 2021.
Annonce

CYKLING: I juni skulle Grindsted have været ramme om et stort anlagt DM i landevejscykling. På grund af coronavirus er eventen i det jyske imidlertid blevet udskudt til 2021.

Men Danmarks Cykle Union (DCU) har været ret så vedholden med hensyn til, at unionen meget gerne alligevel vil have kørt et DM 2020 under en eller anden form.

I den forbindelse kommer altid aktive Cykling Odense ind i billedet. Claus Rasmussen fra Cykling Odense kan således fortælle, at klubben har tilbudt at stå for arrangementet - og at DCU har sagt ja til tilbuddet.

- Ja, vi er klar, som det lyder fra Claus Rasmussen.

Cykling Odense skulle have gennemført Danmarks ældste cykelløb, Fyen Rundt, 8. maj, med udgangspunkt i Middelfart. Det blev imidlertid aflyst på grund af corona-situationen. Nu er det planen at slå arrangementet med DM og Fyen Rundt sammen, hvor DM køres søndag den 23. august og Fyen rundt for motionisterne, lørdag den 22. august.

I forbindelse med begge events er det planen at køre på den 11,7 kilometer lange rundstrækning, som var tænkt som afslutning på det oprindelige Fyen Rundt. Rundstrækningen har start og mål på havnen i Middelfart.

Der er to alternative datoer i spil til arrangementet, nemlig den 5. og 6. september.

Forsamlingsbuddet kan maksimalt hæves til 500 personer frem til 1. september.

- Med tilladelse til 500 personer er jeg sikker på, at vi kan gennemføre arrangementet. Også selv om det så måske vil blive uden mange tilskuere lige på opløbsstrækningen, lyder det fra Claus Rasmussen.

Claus Rasmussen fra Cykling Odense er utrættelig. Nu henter klubben DM i landevejscykling til Middelfart. Foto: Christian Nordholt
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce