Annonce
Livsstil

DIY: Skab hotelstemning med velour og dæmpede farver

Hotelstemning med velour, blomstrende tekstiler, blankt metal og mange frynser. Plakaten er fra Another Poster Shop, messinglampe og velourpude er fra Madam Stoltz, velourgardinet fra Ikea, puf og metalbord kommer fra Bloomingville. Farven på væggen er racing green fra Jotun, og stoffet til den blomstrede pude er købt i Stof og Stil. Foto: Skovdalnordic.com
Annonce

Bløde tekstiler, dybe toner og blanke metaller hærger stadig interiørscenen. Her har jeg mikset de tunge grågrønne toner med helt sart rosa. Imellem de to farvepoler spiller det blanke metal og masser af velour ind.

De blomstrende tekstiler er på vej tilbage i boligen, og velour er et must i denne sæson. Den tunge hotelagtige bohemestil er noget, man kommer til at se meget mere af. Den dekadente puf i velour med lange frynser er et typisk eksempel på, hvad der dukker op af nyt og spændende interiør til boligen.

Tunge gardiner - også gerne i velour - er super hot. Miks dem med blanke metaller og masser af frynser. Farveskalaen er støvet og mere dunkel.

Pep rummet med en enkelt lampe i blankt metal og tilsæt masser af puder i blomstret eller ensfarvet velour. Mal en enkelt væg i en af de nye dæmpede farver.

Sy selv puder i blomstret velour. Mal et loppefund. Og betræk en enkelt stol - også med velour.

Annonce

Tip

Tilsæt masser af stearinlys og grønne planter. Din helt egen hotelstemning er i hus med ganske få ændringer.

Spraymal et gammelt metalmøbel med messingspray. Spørg efter det i byggemarkedet. Sy en stribe frynser på et møbel. Led efter en puf på loppemarkedet og tryl den om.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Ambitioner for kunsten, ja tak

Middelfart

Nu er det nok: Mathias vil omdanne forhutlet stationsbygning til levende café og ungdomsmiljø

CORONAVIRUS

Live: USA's topekspert tror på effektiv vaccine mod corona i december

Nyborg

Måtte købe køjesenge i Jysk: Nyborg Fængsel indlogerede udvisningsdømte på ufærdig afdeling i al hast

Annonce