Annonce
Kerteminde

Ditte gør altid sine indkøb i Langeskov: Senest har datteren fået en sandkasse til solskinsvejret

Ditte Solberg fra Langeskov sammen med sine døtre, Isabella på et år og Natalie på seks år. Privatfoto
Ditte Solberg fra Langeskov blev den sidste vinder af fire billetter til Odense Zoo i avisens kampagne, og der er nu vinpræmier på højkant.
Annonce

Langeskov/Fyn: Mandag trak Fyens Stiftstidende vinder nummer 14 i avisens kampagne for handelslivet, "Sæt pris på din by".

Det blev Ditte Solberg fra Langeskov, der havde været med til at sætte fokus på butikkerne ved at berette om indkøb i både Netto og Rema 1000 i en kommentar på Facebook-siden Vores Kerteminde.

Hun fortæller, at hun også har gjort køb i Dansk Outlet i Langeskov og i XL-Byg, mens coronaugerne har stået på.

- Det var en sandkasse, som vi lige var heldige at få af en veninde, for at jeg kan få tiden til at gå med et lille barn på et år, fortæller Ditte Solberg om shoppeturen i XL-Byg.

Foruden Isabella på et år har hun datteren Natalie på seks år, der godt kan underholde sig selv en del af tiden, fortæller hun.

- Men med den lille skal der ske lidt andet, og så var det lige sandkassetid i det gode vejr, siger Ditte Solberg.

Sæt pris på din by - sådan gør du

Fyens Stiftstidende udlodder hver dag en præmie til en borger, der har lagt penge hos en forretning og på den måde støttet butikslivet under coronakrisen.
  • Skriv i kommentarfeltet til artiklen på Fyens.dk eller på Facebook, hvor du har handlet i dag - vi har brug for butiksnavn, by og beløb.
  • Vi opfordrer til, at du handler lokalt - online - for at beskytte dig mod smitte. Tag hånd om hygiejnen og følg myndighedernes råd, hvis du handler fysisk.
  • Du skal skrive til os inden midnat for at deltage i lodtrækningen om dagens præmie.
  • Du kan deltage med lige så mange køb, du vil, så længe købet er foretaget i dag.

Vi trækker lod om præmier på hverdage.

Vi trækker lod blandt alle kommentarer – vinderen får direkte besked.

Bliver dit lod trukket ud, beder vi dig dokumentere dit køb i form af en bon eller en overførsel senest fem dage efter, du har fået besked.

"Vi beder dig ikke om at gå amok i forbrug. Vi opfordrer til, at du handler lokalt og så normalt, som det er muligt i en unormal tid. Og vi gør det, fordi vi vil det bedste for vores lokalsamfund og for fynboerne, hvad enten man bor i Odense, Bogense, Middelfart eller Faaborg."

- Poul Kjærgaard, Chefredaktør Fyens Stiftstidende

Annonce

Handler altid i Langeskov

Hun mener, at det er vigtigt at støtte de lokale butikker, men er i forvejen vant til at gøre stort set alle sine køb i Langeskov.

- Nu bor vi i Langeskov, så vi handler altid i det lokale. Engang imellem i brugsen og ellers i Netto og Rema 1000. Der kommer vi altid. Min mand arbejder også i Langeskov ved siden af, hvor vi bor, så der er ingen grund til at skulle starte en bil for at køre til Odense, siger Ditte Solberg.

Hun har vundet fire billetter til Odense Zoo, som hun vil bruge sammen med sin familie.

Fyens Stiftstidende har sendt de sidste zoo-billetter afsted i denne omgang. Frem til påske er det fire flasker vin fra Bichel Vine i Nørregade i Odense, som man deltager i lodtrækningen om.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fyn

Ugens fynske Covid-19 status: Vaccinationer vinder langsomt frem, smitten falder næsten overalt, og så lurer britisk mutation i det fynske

Annonce