Annonce
Kultur

Ditlevsdal Open Air aflyser også: - Det er fysisk umuligt for os at leve op til restriktionerne

Der bliver - alligevel - ikke nogen Ditlevsdal Open Air ved Morud i år, erkender en ærgerlig Niels Henrik Ove. Arkivfoto: Nils Svalebøg
Første vakte de nylige retningslinjer for sommerens små festivaler glæde for bisonfarmens ejer Niels Henrik Ove - indtil hans datter gjorde ham opmærksom på "det med småt". Det har fået bisonfarmen til at aflyse Ditlevsdal Open Air.

Morud: Selvom der er tale om en lille festival, bliver der ingen Open Air på bisonfarmen i år.

- På grund af alle restriktionerne og forskellige ting, så kan vi ikke gennemføre vores Open Air. Det er simpelthen på grund af restriktionen med, at vi skal dele folk op i sektioner med maksimalt 200 mennesker, som ikke må blandes. Det er ikke fysisk muligt for os med det område, vi har.

Der ville i givet fald også skulle være toilet- og madsteder i hver afgrænsede zone, forklarer ejer af Ditlevsdal Bison Farm Niels Henrik Ove, og det ville være helt umuligt at efterleve.

Annonce

- Det er mega træls. Jeg var så glad til at begynde med, da jeg så de nye retningslinjer, fordi jeg først så dem som lovende, indtil min datter pillede mig ned og sagde "Har du læst det med småt?".

- Gem billetten

Niels Henrik Ove appellerer til, at de, der ligger inde med en billet, holder fast i den et år mere.

- Det, der har størst betydning for os, det er, at folk vælger at beholde deres billet endnu engang, så vi ikke skal hen og køre det igennem (refunderinger, red.), for det ville gøre rigtigt ondt på os, når vi stadig skal betale musikerne noget.

Niels Henrik Ove tilføjer, at musikerne, der tæller Lis Sørensen, Poul Krebs, Rocazino og Alberte Winding, allerede nu har sagt ja til næste år, hvor Ditlevsdal Open Air er planlagt til den 1. og 2. juli.

Og så glæder han sig i øvrigt over, at de fire planlagte fredagskoncerter i juli, fortsat ser ud til at blive en realitet.

- Vi kan godt fuldføre vores fredagskoncerter, som er noget mindre. Der er vi blevet enige om, at - for at vi kan håndtere det ligegyldigt hvilke krav, der kommer - så kommer vi til at lukke maksimalt 400 mennesker ind per fredag.

Fredagskoncerterne kan, forklarer han videre, køres enten som siddende koncerter eller opdelt i to zoner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce