Annonce
Nordfyn

Disse tre ting har branden i Otterup Bowlingcenter ført til

1

Nyt bowlingcenter

Branden har også ført til nye tiltag. Foto: Mikkel Hamann Jensen

Det nye Otterup Bowlingcenter får seks-otte bowlingbaner.

Ulrik Bieler fortæller, at det nye center kommer til at være i samme stil indvendigt, dog lidt lysere.

Han nævner også en ny garderobeindgang, samt et mere moderne ydre udseende a la det nye Otterup Idrætscenter.

2

Bowling og nye aktiviteter

Bowling bliver der intet af i Otterup, før det nye bowlingcenter står klar, og derfor har bowlerne været nødsaget til at flytte træning og anden aktivitet til Odense.

Dog har branden banet vejen for nye aktiviteter, som Ulrik Bieler allerede nu kan tilbyde sine selskaber.

Der er blandt andet laserskydning, airhockey, bobspil og dart.

3

Ingen nytårsmenuer

Selvom der er godt gang i julemenuerne i december, bliver de traditionelle nytårsmenuer ikke til noget i år.

Ulrik Bieler har besluttet at give personalet og sig selv tid til at slappe af på årets sidste dag og nytårdag efter et par hårde måneder siden branden.

Men ellers håber han fremover på en masse selskaber.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Mennesker med hjertestop skal reddes i fællesskab

Adskillige fynboer og syd- og sønderjyder er i dag i live, fordi de har fået hjælp efter et hjertestop af Region Syddanmarks førstehjælpsordning Danmark Redder Liv. Derfor har ordningen vist sit værd: Danmark Redder Liv redder vitterligt liv. Alligevel er der mindst tre gode argumenter for, at det præhospitale udvalg i Region Syddanmark mandag beslutter sig for at lukke den succesfulde ordning og i stedet lader regionen indgå i Trygfondens Hjerteløber-ordning, der har samme formål som Danmark Redder Liv. For det første er der mange flere syddanskere, der har valgt at deltage i Hjerteløber-ordningen end i Danmark Redder Liv. For det andet er ordningen landsdækkende, hvilket betyder, at også en nordjyde, en københavner eller en lollik på ferie på Fyn kan træde til ved et fynsk hjertestop. For det tredje er ordningen gratis for regionen, fordi Trygfonden betaler omkostningerne. Det sidste er i denne sammenhæng mindre vigtigt, for regionen skal såmænd nok kunne finde de få millioner kroner, som det i givet fald vil koste at køre ordningen videre. Det vigtige er, at hele Danmark bliver i stand til at redde liv ved hjertestop. Der er dog ingen tvivl om, at Hjerteløber-ordningen trænger til en forbedring. Det er f.eks. højst mærkværdigt, at man kan blive hjerteløber uden at have erfaring med eller uddannelse i førstehjælp. Derfor bør regionen i samarbejde med de øvrige regioner motivere Trygfonden til at tage et større ansvar for, at de frivillige, der rykker ud til hjertestop, også reelt kan redde liv. Ellers giver ordningen ingen mening. Indtil Trygfonden er klar med en styrket hjerteløber-indsats, bør regionen fortsat bruge et behersket millionbeløb til uddannelse af de fynboer og syd- og sønderjyder, der melder sig som frivillige - nu blot i Hjerteløber-programmet. Det vil skabe større sikkerhed og tryghed for alle parter. Og det vil sikre, at endnu flere mennesker overlever et hjertestop. For det bedste er at redde liv - i fællesskab. Så tag et førstehjælpskursus - og meld dig til.

Annonce