Annoncørbetalt indhold

Disse ting skal du vide om bilens styrestang (og udskiftning af denne)

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

En helt almindelig personbil består af så mange forskellige dele og komponenter, at der ikke er noget at sige til, at du ikke har kendskab til dem alle. Der er dog nogle bildele, du bør kende til – dele, der har en større eller mindre betydning for sikkerheden. En af de dele er styrestangen, der forbinder styretøjet med hjulet gennem et kugleled.

I artiklen vil du læse en masse om styrestangens funktion, ligesom du vil blive sat ind i, hvordan du udskifter denne stang ved behov. Forvent også at få nogle kvalificerede bud på, hvilke tegn der er på en defekt styrestang.

Annonce

Hvilken funktion har en styrestang?

Det er selvfølgelig ikke helt uden grund, at vi har valgt at dedikere en hel artikel til én bildel – styrestangen. Det hænger selvfølgelig sammen med, at det er en betydningsfuld del, der skal udskiftes straks, hvis den er defekt. Styrestangen er en vigtig del, idet den styrer hjulenes bevægelser og retning.

Styrestangen kan passende beskrives som en metalstamme, der er forbundet med styrekuglen. Skal du kunne køre trygt og sikkert, så er det alfa og omega, at du kan styre hjulene i den rigtige retning, og i den forbindelse spiller styrestangen en afgørende rolle. Styrestang A.B.S virker netop på omtalte måde. Denne specifikke styrestang er egnet til én bestemt bilmodel fra Hyundai (mere specifikt Hyundai S-Coupé (SLC) - Produktionsår 03.1990 - 05.1996).

Hvornår skal styrestangen skiftes?

Der er flere typiske, og alvorlige, tegn på en defekt styrestang. Det er tegn, du skal være særdeles opmærksom på, hvis du kører i en bil med mange kilometer på bagen. Det er trods alt din egen sikkerhed, der er på spil.

En defekt styrestang kan komme til udtryk på flere forskellige måder. Det kan f.eks. være, at bilen har tendens til at trække til den ene side, ligesom det er meget typisk, at hjulenes bevægelser ikke er så glidende, som de burde være.

Hvordan skifter man styrestangen?

En styrestang kan, og skal, skiftes, hvis den er defekt. Det er en opgave, du selv kan løse, hvis du har det rigtige værktøj, en kompatibel styrestang og selvfølgelig de nødvendige kompetencer. Mangler du noget af dette, så bør du kontakte en professionel mekaniker.

Styrestang A.B.S, som vi tidligere har omtalt, er en af de styrestænger, der er lette at udskifte. For at gøre det let for dig selv, så vil det være en fordel, hvis du enten har en lift eller en donkraft – så er det nemlig meget lettere at komme til.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.