Annonce
Sydfyn

Disse koncerter skal du høre på Heartland Festival

4. Mercury Rev, USA. Man skal passe på med at kalde et band for kult, men Mercury Rev snerper derhenad. Bandet fra Buffalo, New York, har haft en turbulent karriere, der har udmøntet sig i ni albummer med "The Light in You" fra 2015 som seneste skud på stammen.

Musikanmelder Simon Staun giver sit bud på fem koncerter, du ikke må gå glip af til Heartland Festival

Annonce

1. The Flaming Lips, USA

Det amerikansk rockband satte i 1990'erne nye standarder for, hvordan en rockkoncert kunne afvikles med konfettikanoner, bizarre udklædninger og et overjordiske lysshow. Gruppen med base i Oklahoma har også musikken til at matche showet, og med geniale plader som "Clouds Taste Metallic", (1995), "The Soft Bulletin", 1999, og "Yoshimi Battles the Pink Robots", 2002, løber bandet ikke tør for gode sange.

2. Michael Kiwanuka, England

Den britiske soulsanger debuterede for blot fire år siden med det komplette album "Home Again", der fik anmelderne til at sammenligne ham og ikke mindst hans storladne stemme med ikoner som Bill Withers og Otis Redding. Han udgiver sit nye album "Love & Hate" 27. maj, hvilket må siges at være ekstraordinær god timing for Heartland-publikummet.

Annonce

3. Thomas Dybdahl, Norge

Den norske troubadour er en af Skandinaviens mest komplette musikere. Både som sanger, guitarist og sangskriver er han i særklasse. Han har skabt sit helt et lydsprog på albumtreenigheden "... That Great October Sound", 2002, "Stray Dogs", 2003, og "One Day You'll Dance For Me New York City", 2004, og det er svært at nævne en anden nordisk kunstner, der vil klæde Egeskov Slot bedre.

1. The Flaming Lips, USA. Det amerikansk rockband satte i 1990'erne nye standarder for, hvordan en rockkoncert kunne afvikles med konfettikanoner, bizarre udklædninger og et overjordiske lysshow. Gruppen med base i Oklahoma har også musikken til at matche showet, og med geniale plader som "Clouds Taste Metallic", (1995), "The Soft Bulletin", 1999, og "Yoshimi Battles the Pink Robots", 2002, løber bandet ikke tør for gode sange.
Annonce

4. Mercury Rev, USA

Man skal passe på med at kalde et band for kult, men Mercury Rev snerper derhenad. Bandet fra Buffalo, New York, har haft en turbulent karriere, der har udmøntet sig i ni albummer med "The Light in You" fra 2015 som seneste skud på stammen.

5. Sun Kil Moon

Mark Edward Kozelek er omdrejningspunktet i Sun Kil Moon, der er opkaldt efter en sydkoreansk bokser. Bandet, der både dyrker afdæmpet pop og elektroniske dyder har udgivet otte plader og fem alene siden 2010. Seneste album er lavet sammen med britiske Jesu og er en slags spoken word krydret med tung guitar. Spændende at se, hvad Sun Kil Moon spiller på Heartland.

2. Michael Kiwanuka, England. Den britiske soulsanger debuterede for blot fire år siden med det komplette album "Home Again", der fik anmelderne til at sammenligne ham og ikke mindst hans storladne stemme med ikoner som Bill Withers og Otis Redding. Han udgiver sit nye album "Love & Hate" 27. maj, hvilket må siges at være ekstraordinær god timing for Heartland-publikummet.
5. Sun Kil Moon, USA. Mark Edward Kozelek er omdrejningspunktet i Sun Kil Moon, der er opkaldt efter en sydkoreansk bokser. Bandet, der både dyrker afdæmpet pop og elektroniske dyder har udgivet otte plader og fem alene siden 2010. Seneste album er lavet sammen med britiske Jesu og er en slags spoken word krydret med tung guitar. Spændende at se, hvad Sun Kil Moon spiller på Heartland.
3. Thomas Dybdahl, Norge. Den norske troubadour er en af Skandinaviens mest komplette musikere. Både som sanger, guitarist og sangskriver er han i særklasse. Han har skabt sit helt et lydsprog på albumtreenigheden "... That Great October Sound", 2002, "Stray Dogs", 2003, og "One Day You'll Dance For Me New York City", 2004, og det er svært at nævne en anden nordisk kunstner, der vil klæde Egeskov Slot bedre.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Ekskæresten dræbte hendes bror: Line forsøgte i flere uger at få hjælp til at slippe fri fra voldelig kæreste

Middelfart For abonnenter

Lovændring kan bane vejen for boliger i Gamborg: Der skal være noget til både børnefamilier, søvbryllup-segmentet og de ældre

Debat

Mit digitale åndedræt

Annonce