Annoncørbetalt indhold

Disse funktioner kan en magnet varetage

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er de færreste, der skænker magnetismen og magneter en tanke, når de begår sig ude i samfundet. Årsagen er måske, at majoriteten af befolkningen ikke er klar over, hvor stor betydning magneter har for de tusindvis af applikationer, der ønskes fastholdt med et andet emne. Faktisk er det kun ideerne, der sætter grænser, når man anvender magneter i sine projekter - hvad end det er byggeprojekter eller i industriel sammenhæng. Ønsker du at udvide din viden inden for magnetens funktion, så kan du med fordel besøge https://larko.dk.


Annonce

Råmagnetens talrige brugsmål 

Der findes forskellige typer råmagneter, der hver især har forskellige formål i forbindelse med deres anvendelse. En hyppigt anvendt magnettype inden for råmagneter, er de såkaldte neodymium magneter. Disse går også under navnet supermagneter, når de omtales i det offentlige rum.


Neodymium magnetens største kvalitet er unægteligt dets alsidighed, hvor de både kan anvendes i forbindelse med lukkemekanismen i laboratorieudstyr, men også i forbindelse med fastholdelse af spots, møbelmoduler og øvrigt inventar. I dagligdagen kan man også støde på denne magnettype, da den også anvendes til skilte, glastavler, smykker og andet.


Selvom supermagneten spiller en afgørende rolle i mange applikationer, så skal man dog være opmærksom på, at den har en svaghed for fugtige omgivelser. Det skyldes at fugtighed kan medvirke til at magneten korroderer, hvilket betyder, at den kan risikere at miste noget af sin magnetisme. Dette kan man heldigvis komme til livs ved at indkapsle magneten i gummi, hvorved fugten ikke kan penetrere magneten.


Et pålideligt brandsystem 

En anden hyppigt anvendt magnet, er den såkaldte dørholder magnet, der er udviklet, hvilket også fremgår af navnet, til at holde branddøre åbne. Typisk monteres disse magneter på væggen, gulvet eller i luften, hvorefter de tilsluttes til det pågældende brandalarmssystem. Dette vil i praksis betyde, at der under normale omstændigheder, er mulighed for en glidende passage og adgang mellem de befærdede gangarealer og bygninger. I tilfælde af brand og røgudvikling, slår anlægget magnetismen i dørholder magneterne fra, hvorefter branddøren lukkes automatisk. På den måde sikrer man sig, at røg og flammer ikke spredes til de omkringliggende områder i bygningen.


Få magneter til kontor og reklame 

Arbejder man på et kontor, så vil du unægteligt have stødt på en dokumentholder med magnet, der kan overskueliggøre den daglige journalisering af dokumenter, kataloger og brochurer. Disse dokumentholdere har alle en magnetisk holdefunktion, og sidder som udgangspunkt fast på overflader bestående af metal - det kan være alt fra tavler til whiteboards.


Foruden at være praktiske løsninger på kontoret, så kan magneter også være en effektiv metode, hvorpå en virksomhed kan markedsføre og reklamere for sit produkt på en alternativ måde. Det kan være alt fra køleskabsmagneter, hvor din virksomheds navn fremgår eller et klassisk navneskilt.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.