Annonce
112

Diskussion udviklede sig: Politiet fik sig en snak med stærkt påvirkede, flaskekastende unge

De to unge havde opført sig upassende blandt andet ved at råbe højt, gå midt ude på gaden, og ikke mindst ved at diskutere højlydt med en kvinde. De to unge er også sigtet for at kaste en flaske i retning af kvindens lejlighed. Foto: Michael Bager

Ejby: Lørdag aften var der ballade i Nørregade i Ejby. Politiet rykkede ud til stedet efter at have modtaget en anmeldelse kort ført klokken 21.

Her fik de sig en alvorssnak med to unge mennesker, som Fyns Politi i weekendens døgnrapport beskriver som værende ”påvirket i svær grad af alkohol og euforiserende stoffer”.

Forinden havde de to unge opført sig upassende blandt andet ved at råbe højt, gå midt ude på gaden, og ikke mindst ved at diskutere højlydt med en kvinde. De to unge er også sigtet for at kaste en flaske i retning af kvindens lejlighed.

De to unge ballademagere kan nu se frem til at modtage en bøde, oplyser Jens Friis Christensen, Fyns Politi.

- De her to personer, som har fået en bøde, har kendskab til personerne, der bor på stedet. Og det er anledningen til, at de står og laver ballade der. Vi har så en snak med dem, og sender dem væk fra stedet, forklarer han./rashe

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg For abonnenter

Massiv jordforurening nej tak: Flertal i Nyborg Byråd vil ikke købe den forurenede Lynfrosten-grund

Annonce