Annonce
Middelfart

Direktør skifter efter 28 år i Fynske Bank til Middelfart Sparekasse

Jette Rosenberg begynder mandag i sin nye stilling som direktør for Middelfart Sparekasses afdeling i Kolding.

Middelfart/Kolding: Da Jette Rosenberg for snart et par måneder siden sagde sit job op i Fynske Bank, var det for at gå over til konkurrenten.

Middelfart Sparekasse fortæller i dag i en pressemeddelelse, at Jette Rosenberg er ny  direktør for sparekassens afdeling i Kolding. Det sker efter 28 års ansættelse i Vestfyns Bank og Fynske Bank, de seneste 16 år som filialdirektør i Middelfart.

- Jeg var klar til at prøve noget nyt, siger den 48-årige afdelingsdirektør om jobskiftet.

Både Middelfart Sparekasse og Kolding ser hun som et godt match. Både hendes tidligere og nuværende arbejdsplads har et værdisæt, der flugter med hendes eget.

-Jeg kan godt lide, når virksomheder tager ansvar i deres lokalsamfund, for eksempel ved at bakke op om foreningslivet og nærværet til både kunder, kolleger og omverdenen, siger Jette Rosenberg i pressemeddelelsen.

Annonce

En større ledelsesmæssig opgave

I Kolding bliver hun leder af en af sparekassens største afdelinger. 25 kolleger er samlet på Buen 7 i byen, hvor Middelfart Sparekasse har haft afdeling siden 1992. Fynske Bank har 11 ansatte i Middelfart.

-Kolding er en spændende by i god udvikling, og jeg kommer til en velfungerende afdeling, hvor der både i forhold til privat- og erhvervskunder sker en positiv udvikling. Den vil jeg gerne bidrage til, siger Jette Rosenberg, som blandet andet ser frem til den ledelsesmæssigt større opgave, det bliver at stå i spidsen for en afdeling med 25 kolleger.

I Middelfart Sparekasses hovedsæde i Middelfart er adm. direktør Martin Baltser meget tilfreds med at have fået Jette Rosenberg med på holdet.

-I Middelfart kender vi Jettes egenskaber både på det forretningsmæssige, ledelsesmæssige og menneskelige plan. Jeg er sikker på, at hun evner at sætte de samme kvaliteter i spil i Kolding, siger Martin Baltser i pressemeddelelsen.

I fritiden finder Jette Rosenberg tid til at være formand for bestyrelsen bag Brugsforeningen for Middelfart og Omegn. Den post beholder hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Vemmelund igen udenfor i Middelfart

Middelfart For abonnenter

Mandesex i skoven kan handle om uforløste fantasier i parforholdet: - Det kan være svært at tale med sin partner om, hvad man har lyst til

Annonce