Annonce
Odense

Din fynske sygeplejerske brænder for at hjælpe syge og døende personer

Line Borup er sygeplejerske og hjælper f.eks. sine kunder med at holde styr på medicinen. Privatfoto

Line Borup elsker at give omsorg til sine medmennesker

Line Borup er uddannet statsautoriseret sygeplejerske fra University College Lillebælt i 2008. Hun brænder for at yde god sygepleje, omsorg og frem for alt, nærvær og startede i hjemmesygeplejen lige efter endt uddannelse.Men hun skulle ind og vende på flere afdelinger på OUH, før hun fandt ud af, at det ER hjemmesygeplejen hendes hjerte brænder for.

Din Fynske Sygeplejerske

Din Fynske Sygeplejerske v/ Line BorupNæsbyhovedvej 3 C, 5270 Odense N

Tlf: 21775481

www.dinfynskesygeplejerske.dk

Annonce

Solid erfaring

- Igennem mine mange år i hjemmeplejen i forskellige kommuner på Fyn, har jeg opbygget en solid erfaring inden for denne niche og lysten til at kunne give mine klienter mere tid og nærvær gjorde, at jeg i 2017 samlede alt mit mod og startede "Din fynske sygeplejerske", siger Line Borup. - Sygepleje hos mig skræddersyes fuldstændig ud fra hvad du og/eller dine pårørende har af ønsker og ikke efter, hvad en visitator tildeler dig af ydelser. Jeg er meget fleksibel, og ønsker du, at jeg bliver hos din mor og hjælper med at varme aftensmaden, efter at jeg har doseret medicin, så finder vi også ud af det. Bare spørg, så finder vi sammen en løsning. Hos mig er der tid. Her er ingen akut-telefon, der ringer. Og hos mig får du altid den tid, du har betalt for. Har du betalt for en time, så bliver jeg en time, hvis du har lyst til det. Jeg elsker kaffe og en hyggelig snak, siger Line Borup, der tilbyder flere forskellige ydelser indenfor sit område som sygeplejerske.

Annonce

Hjælper med at få styr på medicinen

Er mængden af medicin blevet for uoverskuelig, hjælper Line dig eller dine pårørende til at få trygheden og overblikket tilbage. Hendes hjælp kan feks bestå i: Medicindosering, daglige udlevering af medicin, overvågning af f.eks. antabus eller psykofarmaka indtag, injektion af feks blodfortyndende Fragmin, insulin, vitaminer, antipsykotisk medicin. Og Line tilbyder også kærlig pleje og omsorg til døende i eget hjem.

Annonce

Palliativ pleje

- Jeg har stor erfaring indenfor palliativ pleje, smertelindring og kan agere som tovholder for alle de forskellige parter, som kan være involveret i forløbet den sidste tid. Føler du dig ensom og er utryg ved tanken om, ikke at have kontakt med andre i løbet af dagen? Eller bor du måske langt væk fra dine pårørende uden mulighed for at komme på besøg, så ofte som du egentlig har lyst til. Så tilbyder jeg trygheds og omsorgsbesøg eller tryghedsopkald med de intervaller, som du har behov for. Er du pårørende til en person med psykisk sygdom, kan jeg ligeledes tilbyde tilsyns besøg, siger Line Borup

Annonce

Hjælp til gode kostvaner

Hun brænder også for at formidle sund livsstil og gode kostvaner. Line tilbyder derfor sig selv som sparringspartner i dit vægttab. Hun giver dig vejledning i kost og ernæring, guidning i forskellige kostprincipper, f.eks. antiinflammatorisk kost, kost til kronisk syge, samt motivation til livsstilsændring. Din Fynske Sygeplejerske tilbyder også at hjælpe dig med pleje og skift af sonder og kateter, administration og oplæring i at give sondeernæring, RIK (éngangs kateterisation) samt opsætning og blanding af parenteral ernæring.

Annonce

Bisidder ved lægebesøg

- Jeg tilbyder også gennemgang og oversættelse af journaler, så du kan få skabt klarhed og overblik over dit behandlingsforløb. Det kan være en skræmmende og overvældende oplevelse, at stå overfor nyheden om at man er syg. Der er mange oplysninger, der skal huskes og bearbejdes i forbindelse med et behandlingsforløb. Jeg bistår som ledsager eller bisidder, ved alle former for behandlinger, undersøgelser og lægebesøg både i ind og udland, siger Line Borup

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Vil du alligevel have AstraZeneca-stik? Regeringen vil se om droppet vaccine kan tilbydes danske borgere

Annonce