Annonce
Nordfyn

De ellers så glade dilettanter er corona-nedtrykte

Der bliver ikke meget kram og grin på scenen i Egense i år. Dilettanterne er sat til opladning, men håber verden er fri for corona i 2022, så de kan vende tilbage. Arkivfoto: Thomas Gregersen
Annonce

Norup: Udover økonomi og sygdom har Corona-pandemien COVID-19, nok også lagt en grundig dæmper på humøret hos mange af os. Også hos dilettanterne i Hasmark, Egense og Norup, der har besluttet, at man ikke spiller den traditionelle og populære dilettant i januar/februar 2021.

- Grundet hele situationen og usikkerheden omkring udviklingen af COVID-19, har vi taget den tunge beslutning, at aflyse. Vi er enormt kede af, at vore trofaste støtter, sponsorer og publikum, og alle dem som i øvrigt bakker os op, nu også bliver skuffede, og vil komme til at savne det hyggelige og muntre samvær omkring dilettanten, siger instruktør Jørgen Toft.

Han slår dog fast, at dilettanterne til gengæld kommer endnu stærkere tilbage i 2022, hvor situationen forhåbentlig er låst op igen, og alle kan komme tilbage til en normal tilværelse.

- Vi trænger jo allesammen til et godt grin og et almindeligt socialt liv der fungere, mener Jørgen Toft.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Interview: 'Jorden kalder' tænkte Jens Rohde, mens han sad og følte sig helt på månen

Annonce